Onze lobby-onderwerpen

Pensioen, AOV en DBA

Kom naar onze activiteiten

Vergroot je kennis

Word vandaag nog lid

Ontvang de voordelen

Nive Management Development Programma 2019

Nive, het Managers Platform Nederland, is collectief lid van PZO en biedt managers, directeuren en ondernemers in Nederland ieder jaar een inspirerend en interessant Management Development (MD) programma. Nive organiseert alweer voor het 6e jaar dit MD programma waarbij de gemiddelde waardering van de deelnemers voor de events een 8 is!

Locatie
De Nive bijeenkomsten vinden plaats in het Miele Experience Center in Vianen (De Limiet 2).

Tijdstip
Van 15.30 tot 18.00 uur (inloop met koffie/thee en lekkernij vanaf 15.00 uur). Aansluitend vindt er een Netwerkborrel plaats tot 19.00 uur.

Deelnamekosten
Leden van PZO: € 50,- (incl. koffie/thee, lekkernij en netwerkborrel) per bijeenkomst. Niet-leden: € 145,- (incl. koffie/thee, lekkernij en Netwerkborrel).

Meer weten of inschrijven?
Inschrijven kan via de button ‘aanmelden’ op de website van Nive met vermelding van PZO Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met: Marie-Thérèse Schlatmann: 06 – 20 01 36 28 – mt.schlatmann@nive.org.

 

Workshop Succesvolle KPI’s  |  6 november

Eldert de Jager heeft een boek geschreven om met een 10-stappenplan grip te krijgen op het bedrijfsresultaat. Tijdens deze Workshop legt Eldert uit wat het belang is van een juiste Missie, Visie en KPI’s.

 

Workshop Blue Zones  |  14 november

Hoe blijf ik gezond en gelukkig in mijn professionele leven en hoe kan mijn organisatie daaraan bijdragen? Deze workshop wordt gegeven door René Vos van Reenen, Partner Change Kitchen – hij helpt organisaties beter, slimmer en flexibeler in te spelen op verandering, met blijvend betere resultaten.

 

Masterclass One Minute Coaching  |  19 november

One Minute Coaching komt direct tot de kern van datgene dat de ander beweegt of juist verhinderd in beweging te komen. Uitgangspunt voor deze aanpak is de mindset van de mens. Vier mentale stemmingen waar mensen zich vaak niet bewust van zijn en zowel gemak als last van kunnen hebben. Door het verruimen van de grip op die mindset ontstaat een topsportmentaliteit. Deze masterclass wordt gegeven door Victor Mion, directeur One Minute Coaching.

X