Onze lobby-onderwerpen

Pensioen, AOV en DBA

Kom naar onze activiteiten

Vergroot je kennis

Word vandaag nog lid

Ontvang de voordelen

Nive Management Development Programma 2019

Nive, het Managers Platform Nederland, is collectief lid van PZO en biedt managers, directeuren en ondernemers in Nederland ieder jaar een inspirerend en interessant Management Development (MD) programma. Nive organiseert alweer voor het 6e jaar dit MD programma waarbij de gemiddelde waardering van de deelnemers voor de events een 8 is!

Locatie
De Nive bijeenkomsten vinden plaats in het Miele Experience Center in Vianen (De Limiet 2).

Tijdstip
Van 15.30 tot 18.00 uur (inloop met koffie/thee en lekkernij vanaf 15.00 uur). Aansluitend vindt er een Netwerkborrel plaats tot 19.00 uur.

Deelnamekosten
Leden van PZO: € 50,- (incl. koffie/thee, lekkernij en netwerkborrel) per bijeenkomst. Niet-leden: € 145,- (incl. koffie/thee, lekkernij en Netwerkborrel).

Meer weten of inschrijven?
Inschrijven kan via de button ‘aanmelden’ op de website van Nive met vermelding van PZO Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met: Marie-Thérèse Schlatmann: 06 – 20 01 36 28 – mt.schlatmann@nive.org.

 

Masterclass Persoonlijke effectiviteit in een digitaliserende wereld  |  2 april

Hoe kan de professional zich aanpassen aan de digitalisering van zijn/haar werkomgeving? De masterclass wordt gegeven door Dafir Kramer, change consultant bij Strategy Works | Strategy Academy.

 

Masterclass FM as an enabler of change  |  16 april

Hoe functioneert FM binnen een organisatie als een enabler of change? Welke samenwerkingsverbanden binnen de organisatie en – nog belangrijker – buiten de organisatie bevorderen het innovatievermogen van het bedrijf? Deze masterclass wordt gegeven door Leo Laanen, directeur IFMEC (International Facility Management Expert Centre).

 

Masterclass Coachen bij stress  |  21 mei

Hoe ga je verstandig om met medewerkers met stress en burn outs? Wat kan jij als dienend manager doen om medewerkers goed te doen herstellen? Je gaat aan de slag met de basiskennis van het functioneren van het brein en de effecten erop bij korte en langdurige stress. Je leert het verschil kennen tussen stress en burn-out. Deze masterclass wordt gegeven door Viki Broes, zaakvoerder Re-Move Burn-Out Coaching / Re-Move Business | Design Thinking.

 

Workshop Spiegel aan de top: over de praktijk van executive coaching  |  4 juni

Vanuit haar ervaring als executive (team) coach en vanuit haar onderzoek geeft Yvonne Burger een inkijk in wat er in de bestuurskamers gebeurt. Waarom gaan leiders met coaches in zee? Om welke vraagstukken gaat het aan de top? Op welke wijze krijgt coaching en reflectie vorm aan de top? Wat zijn do’s & don’ts bij executive coaching? Deze workshop wordt gegeven door Yvonne Burger, Hoogleraar Vrije Universiteit Amsterdam en organisatieadviseur Burger Organization Development.

 

Workshop Welke lessen kunnen wij leren uit het Imtech-debacle?  |  13 juni

In de zomer van 2015 is Nederland opgeschrikt door het faillissement van beursfonds Imtech. Jarenlang was Imtech een zeer gewild aandeel en werd de onderneming alom geprezen. Hoe is het mogelijk dat een schijnbaar florissant beursfonds in korte tijd ten onder gaat? Deze workshop wordt gegeven door Francis Bouman, Partner bij 4Partners for Management.

 

Masterclass 6 Megakrachtige technieken om alles voor elkaar te krijgen  |  19 juni

Als je doel bestaat uit stijgende conversie- of salescijfers, dan ben je bij deze Masterclass aan het juiste adres. Maar ook als je beter wilt leren onderhandelen, presenteren, managen, je persoonlijke relaties wilt verbeteren, of als je het gevoel hebt dat je in het algemeen overtuigingskracht mist in het dagelijks leven. Deze masterclass wordt gegeven door Bas Wouters, Cialdini Method Certified Trainer bij Persuasioin.nl.

 

Masterclass Hoe conditioneer je jouw eigen gedachtegang voor succes?  |  19 september

Alles is met elkaar verbonden. Dit is een fundamenteel inzicht en toch zijn er maar weinig mensen actief mee bezig. En wat verandert er wanneer je jouw leven hier wel volledig op inricht? Beirem Ben Barrah vertelt je hoe dit hem helpt in zijn grote missie. Van zijn 12e tot 18e had hij een karate-carrière die eindigde in een 3e plaats op het wereldkampioenschap. Deze masterclass wordt gegeven door Beirem Ben Barrah, Co-founder @ Neurofied en Founder @ Think Tank United.

 

Masterclass Goed Toezicht  |  25 september

Deze Masterclass heeft tot doel de deelnemers goede concepten, ideeën en methodieken aan te reiken om toezicht goed te begrijpen, te evalueren en de eigen lokale praktijk te verbeteren. Welke methoden heeft jouw organisatie om de juiste problemen te selecteren, en om daarbij de juiste doelen en strategieën te formuleren. Deze masterclass wordt gegeven door Dick Ruimschotel, directeur CMC Consultants en Good Governance Centrum.

 

Masterclass Succesvolle community building op een R&D Campus  |  10 oktober

Brigitte de Haan levert een actieve bijdrage aan het succes van het Brightlands Campus. De visie en strategie van deze Campus wordt door FM ingevuld met de focus op het managen van de klantvraag.

 

Workshop Interne communicatie  |  29 oktober

Hoe kun je interne communicatie zo optimaal mogelijk neerzetten binnen een organisatie? Praktische aanpak van interne communicatie op medewerker, team & organisatie level. Deze workshop wordt gegeven door Huib Koeleman, Managing Partner Orange Otters.

 

Workshop Succesvolle KPI’s  |  6 november

Eldert de Jager heeft een boek geschreven om met een 10-stappenplan grip te krijgen op het bedrijfsresultaat. Tijdens deze Workshop legt Eldert uit wat het belang is van een juiste Missie, Visie en KPI’s.

 

Workshop Blue Zones  |  14 november

Hoe blijf ik gezond en gelukkig in mijn professionele leven en hoe kan mijn organisatie daaraan bijdragen? Deze workshop wordt gegeven door René Vos van Reenen, Partner Change Kitchen – hij helpt organisaties beter, slimmer en flexibeler in te spelen op verandering, met blijvend betere resultaten.

 

Masterclass One Minute Coaching  |  19 november

One Minute Coaching komt direct tot de kern van datgene dat de ander beweegt of juist verhinderd in beweging te komen. Uitgangspunt voor deze aanpak is de mindset van de mens. Vier mentale stemmingen waar mensen zich vaak niet bewust van zijn en zowel gemak als last van kunnen hebben. Door het verruimen van de grip op die mindset ontstaat een topsportmentaliteit. Deze masterclass wordt gegeven door Victor Mion, directeur One Minute Coaching.

X