Aan de slag met jouw ideale klant

Online Cursus

Voor ZZP’ers loont het om een specialisme te hebben, want je kan beter één goede dienst of product aanbieden, dan tien middelmatige. Daarvoor zal je een niche moeten kiezen, het juiste publiek moeten bedienen en de ideale klant moeten vinden.

Wie is nu jouw ideale klant en waar kan je hem vinden? De klant die een probleem heeft waarvoor jij hem of haar de best mogelijke oplossing kan aanbieden en die jij het allerliefste wil helpen.

Wat je kan verwachten:

Online cursus met 5 videolessen
In deze cursus leer je je niche, doelgroep en ideale klant te ontdekken zodat ondernemen vele malen leuker en gemakkelijker voor je gaat worden, waardoor je meer gaat verdienen EN meer tijd gaat overhouden om andere leuke dingen te kunnen doen.

Downloads
Voor de uitwerking van jouw ideale klant zijn er 4 raamwerken op 1 A4’tje.

De Doelgroep Make-Over
Met behulp van de Doelgroep Make-Over ga ik je laten zien hoe je juiste doelgroep te vinden en tegen de tijd dat je dit hebt ingevuld ben ik ervan overtuigd dat het helemaal past bij je lifestyle en je passie. Je weet dan dat je een probleem kan oplossen dat leeft bij je doelgroep en je kan de juiste route uitstippelen om er te komen.

Het Klantpaspoort
Dit helpt je helemaal duidelijk te krijgen over wie jouw doelgroep, jouw ideale klant is. En wat nog veel belangrijker is, wat ze doen en waar je ze kan vinden, zowel online als in het dagelijks leven. Als je dit eenmaal hebt gedaan, kan je ook berichten maken die logisch zijn en afgestemd op je doelpubliek.

Doelen van de ideale klant
Het Klantendoelen raamwerk is ontworpen om je te helpen de precieze doelen: 
De pijn en frustraties, angsten, doelen en dromen van je ideale klant in hun eigen taal te achterhalen en vast te leggen.  Het is de eerste en belangrijkste stap om je te helpen je berichten, campagnes, producten en advertenties zo op te stellen dat jouw ideale 
klant deze onweerstaanbaar zullen vinden. 

Meer/Minder Waardemeter
Tot slot helpt de Meer/Minder Waardemeter je om het probleem te vinden dat je als eerste gaat oplossen. Je leert het probleem een meetbare waarde te geven en er een tijdlijn voor te maken. Zo kan je inzichtelijk krijgen wat het je klanten gaat opleveren en het een ‘must have’ voor hen wordt. 

Coaching-Sessie van 60 minuten

  • Na het volgen van de lessen ontvang je een uitnodiging voor een online-coaching sessie van 60 minuten waarin we jouw ideale klant bespreken en verder finetunen.
  • We kijken samen naar wat je momenteel doet en zoeken de dingen uit die nóg beter kunnen.
  • Je krijgt een plan voor de komende 90 dagen om meer ideale klanten te krijgen en hoe een systeem hiervoor op te zetten.

 

Praktische informatie
Online cursus: 5 videolessen plus downloads
1 -op- 1 online coaching-sessie van 60 minuten
Studieduur: ca. 4 – 6 uur (afhankelijk van je kennisniveau)
Start: Direct na aanmelding en betaling
Prijs: Voor leden van PZO € 47,- excl. btw inclusief coaching-sessie.
Niet-leden van PZO betalen € 147,- excl. btw inclusief coaching-sessie.

Over de trainer
Yolanda is business coach met 30 jaar ervaring als ondernemer en helpt ZZP’ers te groeien met hun bedrijf via 1-op-1 coaching en online trainingen. (www.yolandaaartse.nl)

Aanmeldformulier Aan de slag met jouw ideale klant

Bevestiging

X