Leef je leven zoals jij dat wilt

Leef je leven zoals jij dat wilt

Online Training

Iedere ZZP’er wil graag werk doen wat hem of haar ligt. Maar hoe en wat dan? Lukt dat ook werkelijk? Iedere ondernemer zou eigenlijk eerst eens op zoek moeten gaan naar wat dan ECHT belangrijk is; niet vanuit je hoofd maar vanuit je hart. Als je ontdekt wat écht belangrijk voor je is,  worden keuzes maken, stress beperken, tijd goed indelen en meer winst genereren veel eenvoudiger!

Wat je kan verwachten:

Een 24/7 online training; 5 weken met nieuwe opdrachten.
Heel practisch van opzet om je belangrijkste levenspijlers te ontdekken. Wil je er voor gaan, maar eerst nog even ‘proeven’ of het je aanspreekt? Dan is deze ‘Experience’ uit de methodiek Big Five for Life voor jou bestemd! In vijf weken ontdek je in vijf thema-etappes of je er klaar voor bent om jou vijf belangrijkste levensdoelen, jouw Big Five, te ontdekken. Niet vanuit je hoofd maar vanuit je hart. JA: iedereen kan dat. Je hartbrein ‘weet’ het namelijk sneller dan je hoofdbrein.

Wat zijn de thema’s?
De thema’s refereren aan basisonderdelen om je leven ten volle te kunnen leven. Kansen zien en benutten. Tijd goed besteden. Belangrijke momenten bewuster beleven. Je persoonlijke waarden en de reden waarom je hier bent. Op een verrassende manier doe je inzichten op voor je persoonlijke pad. Direct toepasbaar!

Hoe dan?
Dat is de vraag waar we veelal in blijven hangen, maar hier is het antwoord duidelijk. Je krijgt gedurende vijf weken, steeds op hetzelfde moment in de week, een e-mail met een link naar een webpagina bij Rootonde.nl. Op die pagina vind je de opdrachten en de pdf-downloads met handboek, werkboeken, video’s en overige documenten.

Wanneer?
Wanneer je wilt. Je meld je aan bij PZO, waarna je een code ontvangt om in te loggen bij Rootonde. Dat moment bepaald je startmoment in de week; 24/7 mogelijk. Kort na de betaling ontvang je de e-mail om de eerste etappe te starten. 7x24uur later komt de volgende etc. Je mag er langer over doen als je wilt.

Waar?
Vanaf de plek die jij verkiest. 24/7 online dus kies een relaxt plekje. Gebruik een goede laptop, desktop of tablet, en je kunt aan de slag. Zeker nu Corona ons nog beperkt is dat ideaal.

Waarom?
Omdat iedereen in staat is zijn eigen route te bepalen. Als deze 5 etappes je raken dan ben je zeker in staat om je complete Big Five for Life te ontdekken naar de wereldwijd erkende methodiek van John P. Strelecky. In een van zijn boeken schrijft hij: “Ofwel je bedenkt het einde dat je wilt en creëert vervolgens een leven dat je bij dat einde brengt. Of je leeft het verhaal van een ander en je krijgt een einde wat verbleekt in bij wat je zelf bedacht hebt. Zo simpel is het!”
Wiens verhaal leef jij? Wat betekent dat voor je ondernemerschap? Kies je je eigen pad of loop je ‘met de meute mee’? Door eigen keuzes te maken ontstaat er een nieuw pad, jouw pad. Ontdek wat er echt toe doet, daar je leven op in te richten en dan ‘aan het einde van de rit’ geen last te hebben van spijt.

Praktische informatie
Online cursus: 5 wekelijkse etappes met video’s en downloads
Start: Direct na aanmelding en betaling
Prijs: Voor leden van PZO € 82,- incl. btw
Niet-leden van PZO betalen € 97,- incl. btw

Over de trainer
Ton de Rooij – www.rootonde.nl
Ton werkt als (NOBCO-gecertificeerd) Coach, traint mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en helpt hen inzicht te krijgen via opstellingen. Na 28 jaar in het bedrijfsleven, werkt hij sinds 2013 als zelfstandige. Hij heeft al veel professionals geholpen om op een pragmatische en authentieke manier hun eigen leven te gaan leiden.

*Deze online training is gebaseerd op de Big Five for Life methode. Een wereldwijde krachtige methode die snel en effectief kan helpen weer sterker in het leven te staan.

Aanmeldformulier: Leef je leven zoals jij dat wilt

X