LinkedIn for Business Implementatietraject

LinkedIn for Business Implementatietraject

LinkedIn voor Business implementation

Het succesvol toepassen van LinkedIn for Business als strategie om effectief klanten aan te trekken en te werven is afhankelijk van een drietal succesfactoren. Jouw eigen mindset, het ontwikkelen van 21e-eeuwse vaardigheden en kennis rondom LinkedIn dynamieken én het toepassen van een gestructureerd verkoopproces. Andere uitdagingen liggen vooral op content, hoe stel je goede teksten op met voldoende aantrekkingskracht en hoe creëer je maximale zichtbaarheid, bereik en impact om LinkedIn écht duurzaam als leadbron te ontwikkelen. Zodat je rust krijgt in het verkoopproces en een hogere voorspelbaarheid van je omzet door een constante stroom van leads en klanten te realiseren.

In het LinkedIn for Business Implementatietraject ga je praktijkgericht en hands on aan de slag vía LinkedIn met zinvolle opdrachten. In een paar maanden tijd implementeer je de volledige strategie. Hierbij faciliteert Omzetcoach.nl jou met wekelijkse zoomcalls op maandagochtend en vrijdagmiddag (coaching, feedback en Q&A) en heb je recht op 24/7 support op basis van fair use. Alle handige checklists, handouts en werkboeken zijn te downloaden in een verborgen groep op LinkedIn waarin je ook andere deelnemers zult treffen. Het doel is om alle deelnemers succesvol te maken in het traject van A tot Z. Je kunt in je eigen tijd en tempo door vijf modules;

  • Personal Branding – hoe zorg je voortdurend voor een optimaal klantgericht profiel?
  • Netwerk uitbreiden – hoe kom je op de radar van potentiële klanten?
  • Waardevolle inzichten – hoe schrijf je aantrekkelijke content en realiseer je maximaal bereik en rendement uit je inspanningen?
  • Relatie ontwikkelen – hoe werk je op en effectieve en efficiënte manier aan het bouwen van vertrouwen?
  • Omzetkansen creëren en verzilveren – hoe zet je dialogen om in omzetkansen en hoe kun je deze het beste managen?

Ledenvoordeel

Speciaal voor leden van PZO geldt een korting van 200,-. Het traject kost daardoor geen 1.997,- ex btw maar 1.797,- ex btw.

Aanvragen kortingscode

Bevestiging

X