Onze lobby-onderwerpen

Pensioen, AOV en DBA

Kom naar onze activiteiten

Vergroot je kennis

Word vandaag nog lid

Ontvang de voordelen

PZO Academy origineel

Als ondernemer is het van belang om je te blijven ontwikkelen, zowel op je vakgebied als op ondernemerschapsvaardigheden. Op die manier zorg je voor de continuïteit van je bedrijf en blijf je duurzaam inzetbaar. Om je daarbij te ondersteunen heeft PZO, de PZO Academy opgericht. Via de PZO Academy bieden we workshops en trainingen aan die zijn gericht op zzp’ers en kleine ondernemers.

 

Meer opdrachten binnenhalen  |  5 maart, Leiderdorp

“Als ik eenmaal aan tafel zit haal ik de opdracht vaak wel binnen.” Herken jij dit? Begrijpt jouw klant vaak beter wat je doet als je met elkaar om tafel hebt gezeten? Dan valt er dus nog wat werk te verrichten aan hoe je jouw aanbod in eerste instantie communiceert op papier. Wij dagen je uit om je dienst eens goed onder de loep te nemen en deze op eindproduct-niveau te gaan verwoorden. Daarmee bedoelen we vooral om het vanuit de ogen van je klant te bekijken.

Meer informatie

Hoger in Google komen | 16 mei Leiderdorp 

Tijdens deze workshop maak je kennis met Online Marketing Strategieën, de basis van SEO en ontdek je hoe jouw website beter vindbaar wordt in Google.

Meer informatie

Driedaagse acquisitie training  |  nnb

Acquisitie… door alleen al het woord te lezen krijgen sommigen nachtmerries. Maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Het is belangrijk dat je een aantal basisprincipes onder de knie krijgt. De driedaagse acquisitietraining bied je praktische handvatten voor het binnenhalen en behouden van klanten. Je wordt getraind in vaardigheden, waardoor je na de training direct aan de slag kan. Het is een kleinschalige training met persoonlijke begeleiding, zodat al je vragen aan bod kunnen komen.

Meer informatie

Nive Management Development Programma 2019 | Vianen 

Nive, het Managers Platform Nederland biedt directeuren en ondernemers in Nederland ieder jaar een inspirerend en interessant Management Development (MD) programma. Als lid van PZO ontvang je korting op de trainingen die Nive aanbied (persoonlijke ontwikkeling, marketing & communicatie, HRM & Coaching, Facility Management, Finance, Business & IT en goed bestuur). Nive organiseert alweer voor het 6e jaar dit MD programma waarbij de gemiddelde waardering van de deelnemers voor de events een 8 is!

Meer informatie
X