april, 2020

23apr18:3022:00Crossnetworking - a la Bites & BusinessHelp elkaar verder met kennis, ervaring, ideeën en je netwerk18:30 - 22:00

Meer

Evenementdetails

Bites & Business is een netwerk met een bijzondere formule. Alle bijeenkomsten zijn met eten, maar zonder spreker of thema. Het onderling netwerken, het elkaar verder helpen, wordt optimaal gefaciliteerd. Iedereen heeft immers kennis, ervaring, ideeën en kent mensen. Dat kapitaal wordt bij Bites & Business ingezet om de leden verder te helpen. Bites & Business is een landelijk netwerk met regionale bijeenkomsten, voor ondernemende vrouwen.

Voor PZO-leden organiseren we een speciaal netwerkdiner. Dit keer voor zowel vrouwen als mannen. Met dezelfde krachtige ingrediënten. Het diner wordt gefaciliteerd wordt door Marijke Krabbenbos, de bedenker en oprichter van Bites & Business. Vooraf krijg je een deelnemerslijst, er is een plenaire voorstelronde en met de effectieve enveloppenmethode kan je gebruik maken van alle kennis, creativiteit en alle contacten in de groep.

Wanneer? Donderdag 23 april 2020
Hoe laat? 18.30 inloop, 19.00 uur gaan we aan tafel. Eindtijd: minimaal 22.00 uur
Waar? Amsterdam, details volgen
Kosten? details volgen.

Tijd

(Donderdag) 18:30 - 22:00

Aanmelden

Klik hier
X