april, 2020

09apr12:0013:30Kennislunch - De kracht van storytellingMeer impact met een goed verhaal in je sales12:00 - 13:30 MyOffice Utrecht, Computerweg 22

Meer

Evenementdetails

Het vertellen van verhalen zit ons DNA. Privé zijn we gewend om elkaar verhalen te vertellen, maar in ons werk vinden we dat lastig. Terwijl storytelling juist een krachtig hulpmiddel is om klanten te raken. Gelukkig kun je het werken met storytelling eenvoudig leren. Tijdens de kennislunch De kracht van storytelling neem ik je mee in de wereld van storytelling en laat ik je zien waarom een goed verhaal raakt en daarmee effectief is in jouw sales. Zeker als het je lukt om met een goed gekozen verhaal of voorbeeld precies weet in te spelen op wat er leeft bij je klant. Dan maak je een onuitwisbare indruk.

Simone Bel – Leadership Communications
Vanuit haar bureau Leadership Communications adviseert zij leiders om gebruik te maken van storytelling om met meer impact te communiceren over hun organisatie, visie en strategie. Daarnaast geeft ze workshops storytelling en traint ze leiders voor een belangrijke presentatie of speech. Vrouwelijke leiders en communicatiemanagers traint en coacht ze om zichzelf echt te laten zien en daarmee hun communicatiekracht en leiderschap te versterken.

Wanneer? Donderdag 9 april 2020
Hoe laat? Start om 12.00 uur
Waar? Computerweg 22, MyOffice Utrecht
Kosten? Gratis voor leden van PZO

Niet-leden betalen een kleine bijdrage van €10,- (excl btw).  Uiteraard bieden wij een smakelijke lunch aan. Nodig je collega-ondernemer hierbij ook uit.

Tijd

(Donderdag) 12:00 - 13:30

Locatie

MyOffice Utrecht

Computerweg 22

Aanmelden

Klik hier
X