september, 2018

20sep09:3017:00Leaseauto Testdag 2018

more

Event Details

Wil je tijdens een leuke, actieve én informatieve dag alle nieuwste leaseauto-modellen testen? Of wil je alles weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van wagenparkbeheer en bijtelling? Neem dan deel aan de Leaseauto Testdag 2018 op donderdag 20 september 2018 bij Autotron Rosmalen. De Leaseauto Testdag is hét informatieve en actieve netwerkevenement voor de zakelijke rijder en wagenparkbeheerder. 

Tegelijk vindt het ADAS Congres plaats. Vertegenwoordigers van overheden, fabrikanten en toeleveranciers horen hier alles over de (toekomstige) mogelijkheden van ADAS en de gevolgen voor onder meer de verkeersveiligheid en weginrichting. Beide evenementen vinden plaats bij Autotron Rosmalen. De organisatie is in handen van ProMedia Group en de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR).

Tijdens de Leaseauto Testdag kun je uitgebreid de nieuwste zakelijke leaseauto-modellen testen. Ook kun je interactieve workshops bijwonen, de vakbeurs bezoeken met de laatste ontwikkelingen op het gebied van leaseauto’s en deelnemen aan het ADAS-congres.

Gratis voor VZR-leden
Als VZR-member kun je gratis deelnemen aan de Leaseauto Testdag. Klik hier voor je VIP-code om je gratis te registreren.  Niet-leden betalen € 9,- (excl. 21% BTW). 
Bent je nog geen VZR-member en wil je je eerst bij ons aanmelden, zodat je ook gratis kunt deelnemen? Klik dan hier en meld je direct aan.

ADAS-congres

Ook kun je tijdens deze dag deelnemen aan het ADAS-congres, waar je alles te weten komt op ADAS-gebied en of ADAS de auto écht veiliger maakt. Sprekers tijdens het congres zijn o.a:

  • Timothy Papandreou – Waymo
  • Richrad van de Werken – Hasting
  • John Boender – CROW
  • Mark Maaskant – Prodrive Training

Als deelnemer aan het ADAS-congres krijg je toegang tot het congres, de workshops, de vakbeurs en kun je onbeperkt auto’s testen op de Leaseauto Testdag. Tevens ontvang je koffie/thee en een lunch. De prijs voor het ADAS-congres bedraagt € 295,-.

Klik hier voor meer informatie over het ADAS-congres.
Klik hier om je direct aan te melden voor het ADAS-congres.

De organisatie van de Leaseauto Testdag is in handen van ProMediaGroup en VZR.

 

Time

(Thursday) 09:30 - 17:00

Location

Autotron Rosmalen

Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen

Organizer

ProMedia Group en de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR)

X