Onze lobby-onderwerpen

Pensioen, AOV en DBA

Kom naar onze activiteiten

Vergroot je kennis

Word vandaag nog lid

Ontvang de voordelen

Op 1 januari 2021 is beUnited, een groot krachtig netwerk voor mkb ondernemers, directeuren en managers in Nederland, een partnerschip aangegaan met PZO. Inmiddels telt Beunited al bijna 40.000 leden die zij, vanuit de community, samen brengen op, jaarlijks, zo’n 600 online en offline bijeenkomsten. PZO is erg blij met de aansluiting van beUnited, op deze manier kunnen we de stem van zelfstandige ondernemers nog beter laten horen.

“beUnited heeft tot doel om haar MKB leden te ondersteunen om op een verantwoorde wijze te ondernemen en hen te begeleiden bij het verder professionaliseren en versterken van hun onderneming en indien mogelijk hun belangen te behartigen”, aldus oprichter Pancras Pouw.

beUnited is onder meer bekend van Seminars, Webinars, (Online) Training & Development en de netwerkactiviteit onder de naam BitterBallenBorrel. Normaal gesproken zijn BitterBallenBorrels 22 maandelijkse fysieke bijeenkomsten, maar de coronacrisis heeft er een wekelijkse virtuele netwerkbijeenkomst van gemaakt. Netwerken staat centraal bij BitterBallenBorrel, naast een kwalitatieve lezing is er ruim de tijd om elkaar (hulp) vragen te stellen en om met elkaar in gesprek te gaan.

 

Margreet Drijvers, directeur van PZO, is erg blij met de aansluiting van beUnited. “beUnited is een mooi netwerk dat ondernemers met elkaar in contact brengt. Dat is juist in deze tijd zo ontzettend belangrijk. Naast een fijne samenwerking kijken we ernaar uit om de stem van nog meer ondernemers te vertegenwoordigen in politiek Den Haag”. De eerste gezamenlijke BitterBallenBorrel staat al gepland. Op 11 februari vertelt Margreet alles over de steunpakketten van de overheid.

X