Onze lobby-onderwerpen

Pensioen, AOV en DBA

Kom naar onze activiteiten

Vergroot je kennis

Word vandaag nog lid

Ontvang de voordelen

Op zoek naar je 5 grootste levenswensen

Iedereen heeft behoefte aan een gelukkig en succesvol leven. Niemand wil ‘aan het einde van de rit’ spijt hebben van hetgeen op dat moment niet meer verandert kan worden. De methodiek van Big Five for Life* van grondlegger John Strelecky is precies daarop gericht. De Experience is een korte online training om kennis te maken, om te ontdekken of dit je aanspreekt.

Wat is het precies?

De Experience van Rootonde is een gaaf online trainingsprogramma waarin jij de belangrijke pijlers van je leven (weer) ontdekt. Een kennismaking met Big Five for Life vanaf je eigen laptop, tablet of telefoon. Net wat voor jou het handigst is. 5 weken lang ontvang je elke week een nieuw ‘etappe’ per mail.

Waarom?

Ondanks dat iedereen gelukkig en succesvol wil zijn gebeurt het vaak genoeg dat de sleur erin sluipt. Dat het niet echt goed voelt. Je wordt zeg maar ‘opgeslokt’ door alles wat ‘moet’. En wat je eigenlijk ‘wilt’ schiet erbij in. Aan jezelf ‘toekomen’ lukt vaker niet dan wel. Misschien voel je je moe en lusteloos. En je beseft: eigenlijk wil ik dit zo niet; ik wil het anders…..  Tijd voor ‘IK-tijd’, een korte oppepper van een paar weken die je helemaal in je eigen tijd en tempo online kunt doen.

Wat leer je?

Op basis van 5 weekthema’s ga je aan de slag met
– hoe je de belangrijke momenten leert te zien en die vast kunt houden
– hoe je beter met je tijd om kunt gaan
– welke dingen je energie geven en welke energie kosten
– wat dat betekent voor je werk-privé balans en je IK-tijd
– hoe je kansen leert benutten en bedreigingen aanpakt
– hoe je de lessen uit de etappes in je leven toe kunt passen

Hierdoor o.a. stress verminderen, beter keuzes maken, in jezelf investeren.
Een leuker leven zelf creëren. Daar krijg je weer energie van!

Voor wie?

Voor iedereen die denkt “Ik zou toch eigenlijk iets moeten gaan doen met ….. want anders…… Maar om zomaar naar een coach of training te gaan is wel een stap, ik wil online beginnen. Kijken of het iets is voor mij”.  Voor velen dus.

Ben jij iemand die ‘s morgens vroeg opstaat en dan soms denkt: “Is dit het nou, eigenlijk word ik hier niet blij van. Ik ben toe aan verandering, maar hoe dan? En met wat en wie?” Wil je de regie weer nemen en weg van die sleur. Doen waar je blij van wordt en energie van krijgt. Start dan met deze Experience.

Wat levert het je op?

De Experience geeft jou in 5 weken tijd:
– je focus weer terug op wat belangrijk is
– inzicht in omgaan met kansen en uitdagingen in je leven
– herkenning en genieten van mooie momenten in je leven
– inzicht in jouw waarden en je anti-waarden en een plan om er mee om te gaan
– een scherper zicht op je tijdsbesteding
– handvatten om dagelijks te kunnen gebruiken bij wat je ook maar doet
– voldoening in wat er al is en wat je kunt gaan doen

Direct resultaat als je bereid bent er mee aan de slag te gaan. Ga op pad met deze 5 etappes!

Praktische informatie

Online training: 5 weken achter elkaar een videoles met downloads; te volgen in eigen tempo binnen 3 maanden.
Start: Na aanmelding bij PZO krijg je de kortingscode om je via de website van Rootonde aan te melden. Direct na betaling krijg je ‘Etappe 1’
Prijs: Voor leden van PZO € 82,- inclusief btw. Niet-leden van PZO betalen € 97,- inclusief btw

Over de trainer

Ton de Rooij van Rootonde® is gecertificeerd coach, trainer en opsteller. Hij werkt sinds 2013 als ZZP-er en was daarvoor 28 jaar actief in het technische bedrijfsleven. Hij helpt graag mensen preventief in hun ontwikkeling om ze te (stimu)leren hun eigen beste afslag te vinden op de levens- en werkrootondes.
“Mensen die beter in hun vel zitten, een leuker leven leiden, presteren beter en vallen minder snel uit” is zijn credo. En daar heeft iedereen baat bij. (www.rootonde.nl)

 

*Deze online training is gebaseerd op de Big Five for Life methode. Een wereldwijde krachtige methode die snel en effectief kan helpen weer sterker in het leven te staan.

Aanmeldformulier

X