Onze lobby-onderwerpen

Pensioen, AOV en DBA

Wij horen graag van jou

Waar loop jij tegenaan?

Voor onze leden

De voordelen van PZO

PZO Academy

Als ondernemer is het van belang om je te blijven ontwikkelen, zowel op je vakgebied als op ondernemerschapsvaardigheden. Op die manier zorg je voor de continuïteit van je bedrijf en blijf je duurzaam inzetbaar. Om je daarbij te ondersteunen heeft PZO, de PZO Academy opgericht. Via de PZO Academy bieden we workshops en trainingen aan die zijn gericht op zzp’ers en kleine ondernemers.

 

Workshop belastingen in 2019  |  14 januari, Den Haag

Op Prinsjesdag is door het Kabinet het Belastingplan 2019 gepresenteerd met daarin alle nieuwe plannen op gebied van verschillende belastingen. Uiteraard ook met wijzigingen voor ondernemers. Zoals bijvoorbeeld de verhoging van het lage btw-tarief en de vennootschapsbelasting en de verhoging van het tarief in box II. Wil je weten wat deze wijzigingen voor jou en je onderneming betekent? Kom dan naar de bijeenkomst ‘Belastingen in 2019’ van MKB Nederland en PZO. Met praktische tips en handvatten kun je direct aan de slag.

Meer informatie

Driedaagse acquisitietraining  |  start 12 februari, Den Haag

Acquisitie… door alleen al het woord te lezen krijgen sommigen nachtmerries. Maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Het is belangrijk dat je een aantal basisprincipes onder de knie krijgt. De driedaagse acquisitietraining bied je praktische handvatten voor het binnenhalen en behouden van klanten. Je wordt getraind in vaardigheden, waardoor je na de training direct aan de slag kan. Het is een kleinschalige training met persoonlijke begeleiding, zodat al je vragen aan bod kunnen komen.

Meer informatie
X