Onze lobby-onderwerpen

Pensioen, AOV en DBA

Vergroot je kennis

En kom netwerken

Word vandaag nog lid

Ontvang de voordelen

Collectief lidmaatschap bij PZO voor brancheverenigingen en netwerken

Branche- of beroepsorganisaties en andere netwerken van zelfstandige ondernemers kunnen zich collectief aansluiten bij PZO. Het aangesloten collectief krijgt een zetel in het Algemeen Bestuur van PZO. Hierdoor oefen je direct invloed uit op de beleidskoers en lobby van de vereniging en worden jouw specifieke belangen als branche- of beroepsorganisaties behartigd in Den Haag.

PZO biedt ondersteuning en advies op het gebied van onderwerpen die belangrijk zijn voor zelfstandig ondernemers. PZO verzorgt de informatievoorziening voor jouw aangesloten leden, denk aan veranderende wet- en regelgeving of actueel nieuws. Door middel van het collectieve lidmaatschap kom je in contact met andere brancheorganisaties en wissel je kennis en ervaring uit. Aangesloten leden van jouw brancheorganisaties zijn automatisch lid van PZO en ontvangen dezelfde ledenvoordelen als onze individuele leden. Wij sluiten graag aan bij ledenavonden om jouw brancheorganisatie en leden beter te leren kennen. De combinatie van een individueel lidmaatschap en een collectief lidmaatschap is niet mogelijk, het individuele lidmaatschap wordt dan omgezet naar een collectief lidmaatschap.

Meer informatie
Meer weten over de mogelijkheden van collectieve aansluiting van jouw branche- of beroepsorganisatie of netwerk en de kosten? Neem contact met ons op!

Algemene voorwaarden
Download de algemene voorwaarden van PZO.

X