Het Bureau van PZO

Het Bureau van PZO houdt zich bezig met de dagelijkse uitvoering van het beleid, de lobby, de helpdeskservice en diensten voor de leden en communicatie van de vereniging. Het bureau wordt gevormd door:

Margreet Drijvers
Directeur

Margreet zet zich sinds november 2016 in voor de belangenbehartiging van de zzp’ers en sinds september 2017 is zij tevens directeur van het bureau. Zij gelooft sterk in samenwerking ook al is zij in hart en nieren zelfstandig ondernemer. Door het aanmoedigen van kruisverbanden op diverse vlakken versterkt zij de positie van de zelfstandige.

E: drijvers@pzo.nl
T: 070 349 02 50

Iris de Jong
Community Manager

Iris is de Community Manager van PZO en zoekt verbinding met de leden. Heb je een vraag? Stel deze gerust. Daarnaast houdt Iris je op de hoogte van politieke gebeurtenissen die van invloed kunnen zijn op de zzp’ers. Dit doet ze door het monitoren van nieuws, het schrijven van nieuwsberichten en het sturen van nieuwsbrieven.  

E: jong@pzo.nl
070 34 90 233 

Iowah Munters
Event Manager

Iowah is de Event Manager van PZO en organiseert activiteiten door heel Nederland. Zij kijkt wat er leeft binnen de leden en organiseert daarbij events, kennissessies en borrels die je kennis vergroten en gelegenheid geeft tot netwerken met andere ondernemers. Heb jij als lid bepaalde wensen of ideeën? Neem contact met Iowah op!

Iowah Munters-PZO

E: munters@pzo.nl
070 34 90 231

X