Onze lobby-onderwerpen

Pensioen, AOV en DBA

Vergroot je kennis

En kom netwerken

Word vandaag nog lid

Ontvang de voordelen

PZO Workshops

Schrijf je in voor een workshop. Na je aanmelding ontvang je een bericht om eventueel nog een datum in te plannen. Ook is er de mogelijkheid workshops in company te boeken.

Agile en Scrum Trainingen

Diverse trainingen op locatie

Agile en Scrum Trainingen

De meeste aanbieders van Agile trainingen zijn gericht op IT. De trainingen van Agile Scrum Group worden naast door IT’ers veel bezocht door mensen die Agile werken in een non-IT context. Steeds meer organisaties gebruiken Agile namelijk om slimmer samen te werken in een non-IT context.

Starters 1nspiring

Start medio januari

Start: incubator programma Masterminding

Wil je een nieuw product of dienst neerzetten begin 2022 of wil je een nieuw bedrijf gaan starten? Heb je behoefte aan inspiratie, een impuls en of moet je de eerste sales nog realiseren? Doe dan mee aan dit programma! Werken aan je bedrijf en trek gelijktijdig nieuwe klanten aan.

Inspiring

Start op 26 november

Masterminding

Wil je een nieuw product of dienst neerzetten of wil je je huidige activiteiten verder uitbreiden? Heb je behoefte aan inspiratie, een impuls of kan je wel wat extra verkoopresultaten gebruiken? Doe mee aan het masterminding traject.

LinkedIn voor Business implementation

Online traject

LinkedIn for Business Implementatietraject

In het LinkedIn for Business Implementatietraject ga je praktijkgericht en hands on aan de slag vía LinkedIn met zinvolle opdrachten. In een paar maanden tijd implementeer je de volledige strategie.

Online Training

Leef je leven zoals jij dat wilt

Iedere ZZP’er wil graag werk doen wat hem of haar ligt. Maar hoe en wat dan? Lukt dat ook werkelijk? Iedere ondernemer zou eigenlijk eerst eens op zoek moeten gaan naar wat dan ECHT belangrijk is; niet vanuit je hoofd maar vanuit je hart. Als je ontdekt wat écht belangrijk voor je is,  worden keuzes maken, stress beperken, tijd goed indelen en meer winst genereren veel eenvoudiger!

24 / 7 online beschikbaar

Online Cursus Aan de slag met jouw ideale klant

In deze online cursus leer je je niche, doelgroep en ideale klant te ontdekken zodat ondernemen vele malen leuker en gemakkelijker voor je gaat worden, waardoor je meer gaat verdienen EN meer tijd gaat overhouden om andere leuke dingen te kunnen doen.

24 / 7 online beschikbaar

Online Cursus Microsoft

Wil jij leren werken met de programma’s van Microsoft Office? Wil je in een handomdraai een mooie presentatie in PowerPoint maken? Of een foutloos artikel tikken in Word? Dan is de cursus Office jou op het lijf geschreven. Tijdens de cursus Office leer jij alles wat je moet weten van de programma’s Word, Excel, PowerPoint en Outlook. De online leeromgeving en begeleidende oefenboeken helpen jou bij het maken van je opdrachten.

X