Onze lobby-onderwerpen

Pensioen, AOV en DBA

Kom naar onze activiteiten

Vergroot je kennis

Word vandaag nog lid

Ontvang de voordelen

PZO Workshops

Schrijf je in voor een workshop. Na je aanmelding ontvang je een bericht om eventueel nog een datum in te plannen. Ook is er de mogelijkheid workshops in company te boeken.

don 28 jan of vrij 5 feb

Social Media Content maken

Hoe bereik je nu jouw ideale klant? Eén ideale klant? Je hebt er zoveel. Zoveel mensen die jij kunt helpen. Hoe kan je kiezen? En wat schrijf je daarvoor? Je hebt zoveel te vertellen, maar wat is interessant om te delen? En hoe zorg je dat je daar meer mensen mee aantrekt?

Drieluik 1 met VR

Resultaatgerichte telefonische acquisitie

Bellen om afspraken te maken, voor velen een activiteit waar je niet echt naar uit kijkt. Geen tijd, geen behoefte, geen gehoor… Het lukt vaak niet om de agenda goed te vullen. Wij helpen je stap voor stap om afspraken binnen te halen en bieden een VR oefentool waarmee je direct aan de slag gaat met wat je hebt geleerd.

Drieluik 2 met VR

Gemotiveerde klanten

Het lijkt vaak zo simpel, maar dat is het zeker niet. Gesprekken lopen anders dan gepland, de behoefte is niet altijd even helder en de beweegredenen om tot aankoop over te gaan ook niet. Wij helpen je om je gesprekken perfect voor te bereiden en bieden een VR oefentool waarmee je direct aan de slag gaat met wat je hebt geleerd.

Drieluik 3 met VR

Effectieve onderhandelingen

De klant is enthousiast en de deal lijkt binnen. En dan toch de aarzeling, weerstand en vragen waar je geen rekening mee gehouden hebt. Onderhandelen is een spel en wij helpen je om de vaardigheden van dit spel onder de knie te krijgen. In de VR oefentool ga je direct aan de slag met wat je hebt geleerd.

traject van 10 weken

Succesvol thuiswerken door mentale weerbaarheid

Op dit moment stelt Corona hoge eisen aan mensen. In veel functies, ongeacht leeftijd en/of ervaring, ‘struggelen’ mensen met thuiswerken. Door een uitgekiende 1-op-1 begeleiding daagt One Minute Coaching de mensen uit voortdurend anders naar situaties kijken.

24 / 7 online beschikbaar

Online Cursus Aan de slag met jouw ideale klant

In deze online cursus leer je je niche, doelgroep en ideale klant te ontdekken zodat ondernemen vele malen leuker en gemakkelijker voor je gaat worden, waardoor je meer gaat verdienen EN meer tijd gaat overhouden om andere leuke dingen te kunnen doen.

24 / 7 online beschikbaar

Online Cursus Microsoft

Wil jij leren werken met de programma’s van Microsoft Office? Wil je in een handomdraai een mooie presentatie in PowerPoint maken? Of een foutloos artikel tikken in Word? Dan is de cursus Office jou op het lijf geschreven. Tijdens de cursus Office leer jij alles wat je moet weten van de programma’s Word, Excel, PowerPoint en Outlook. De online leeromgeving en begeleidende oefenboeken helpen jou bij het maken van je opdrachten.

X