Workshops en trainingen

Schrijf je in voor een training, workshop of curcus. Na je aanmelding ontvang je een bericht om eventueel nog een datum in te plannen. Ook is er de mogelijkheid workshops in company te boeken.

Cursus Projectmanagement

TRAINING | Agile Leiderschap

Diverse data

Aan de hand van het Agile Leiderschap Canvas werk je concreet aan de dag van morgen. In diverse werkvormen word je uitgedaagd om aan de slag te gaan. Zowel in dialoog, als in intervisie. En ga je aan de slag voor morgen. Want van alleen modellen en theorie komt niemand in beweging.

Tussen de verschillende blokken is er veel ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. De facilitators kunnen veel, maar met elkaar kunnen we veel meer.

Cursus Projectmanagement

Cursus Projectmanagement

Diverse trainingen op locatie

Wil jij als projectleider (in spé) leren hoe je jouw projecten kunt beheren en het overzicht zo goed mogelijk kunt bewaren? Wil je leren hoe je de neuzen van jouw projectleden dezelfde kant op krijgt en hen motiveert? Wil je daarnaast leren om doelstellingen beter te controleren en bij te sturen waar nodig? Dan is onze 2-daagse cursus Projectmanagement de perfecte cursus voor jou!

Cursus Timemanagement

Cursus Timemanagement

Diverse trainingen op locatie

Krijg jij je prioriteitenlijstje regelmatig niet af en moet je werkzaamheden vaak doorschuiven naar de volgende dag? Ben je dit zat en wil je meer grip op je tijd? De 2-daagse cursus Timemanagement helpt jou hierbij!

Authentiek Leiderschap

Training Authentiek Leiderschap

Diverse trainingen op locatie

Leiderschap gaat over mensen meekrijgen. Zelfkennis over gedrag, hoe je op anderen overkomt en communicatie vormen hierbij een cruciale basis. Is deze basis in orde, dan ga je verder werken aan de vaardigheden die bij leiderschap horen. Dit met als doel om mensen mee te krijgen vanuit de verbinding met jezelf en de ander.

Verandermanagement

Training Verandermanagement

Diverse trainingen op locatie

Staan jouw medewerkers niet te juichen bij veranderingen? Merk je dat ze onzeker zijn of stuit je op weerstand? Wil je meer inzicht in effectieve veranderstrategieën? Deze 2-daagse training Verandermanagement zorgt voor kennis én vaardigheden om veranderingen binnen een team, afdeling of organisatie aan te sturen en alle doelen te behalen.

Cursus Financieel Inzicht

Cursus Financieel Inzicht voor niet-financiële managers

Diverse trainingen op locatie

Je bent geen financieel specialist maar in jouw rol als manager, leidinggevende of ondernemer is het wél belangrijk om de jaarrekening te kunnen lezen, analyseren en door te voeren naar het operationeel bedrijfsbeleid. Met de 2-daagse cursus Financieel management voor niet-financiële managers leer je de belangrijke financiële aspecten voor jouw organisatie, waardoor je beslissingen met meer vertrouwen kunt nemen.

Aan de slag met Scrum

Training Aan de slag met Scrum

Diverse trainingen op locatie

Twee keer zoveel werk verrichten in eenzelfde tijdsbestek. Je vraagt jezelf waarschijnlijk af hoe dat mogelijk is. Dat antwoord krijg je tijdens de 2-daagse training Aan de slag met Scrum. Dankzij deze training maak je kennis met de Scrum-methode en leer je hoe je deze methode kan toepassen in het werkveld. Bovendien wordt dieper ingegaan op de valkuilen binnen projectmanagement en leer je een nieuwe werkmethode om deze valkuilen te voorkomen.

Training Stakeholder management

Training Stakeholder Management: effectief beïnvloeden

Diverse trainingen op locatie

Voelen jouw projecten soms aan als een schip met meerdere kapiteins? Ervaar je weerstand wanneer je probeert alle neuzen van stakeholders dezelfde kant op te krijgen en lijkt het alsof jullie nooit op één lijn zitten? Dan kan de 2-daagse training Stakeholder management jou helpen. Deze tweedaagse training leert je om de verschillende stakeholders binnen een project in kaart te brengen én hoe je kunt inspelen op hun belangen en/of verwachtingen.

Training Succesvol onderhandelen

Training Succesvol onderhandelen

Diverse trainingen op locatie

Onderhandelen is één ding, maar dit tot het gewenste resultaat brengen is een ander verhaal. Verloopt het contact met klanten goed, maar vind je het lastiger worden wanneer het verkoopmoment dichterbij komt?  Dan kan de 2-daagse training Succesvol onderhandelen je hierbij helpen. We leren jou hoe je een onderhandeling het beste aan kunt pakken, zodat je opdracht succesvol binnenhaalt! 

Training Persoonlijke effectiviteit

Training Persoonlijke Effectiviteit

Diverse trainingen op locatie

In het werkveld wordt jouw assertiviteit voortdurend op de proef gesteld. Hoe je handelt, communiceert en reageert heeft niet alleen invloed op je werkresultaten, maar ook op je werkplezier. Heb jij moeite om duidelijk te communiceren zonder je eigen belangen uit het oog te verliezen? Weet je vaak pas achteraf wat je had willen zeggen of hoe je had willen reageren? Dat is zonde!

Training Social Selling

Training Social Selling

Diverse trainingen op locatie

Organisaties die actief en effectief gebruik maken van social selling hebben 50% meer kans om hun salesdoelen te behalen. Tijdens deze training leer je hoe je dit het beste kunt aanpakken. Je leert om social selling effectief in te zetten en  zo sneller bij nieuwe klanten aan tafel te komen.

Agile en Scrum Trainingen

Agile en Scrum Trainingen

Diverse trainingen op locatie

Je leert gedurende het jaar in het Spreek je Rijk-jaarprogramma alle pitch-varianten die jij in iedere situatie kunt toepassen. Zo sta je nooit meer met je mond vol tanden.. En maak je altijd en overal de impact die jij wilt!

Starters 1nspiring

Spreek je Rijk

Start juni 2022

Je leert gedurende het jaar in het Spreek je Rijk-jaarprogramma alle pitch-varianten die jij in iedere situatie kunt toepassen. Zo sta je nooit meer met je mond vol tanden. En maak je altijd en overal de impact die jij wilt!

Starters 1nspiring

Training, coaching & support programma

Start per 1 mei en 1 juni

Wil je een nieuw product of dienst neerzetten of wil je een nieuw bedrijf gaan starten? Heb je behoefte aan inspiratie, een impuls en of moet je de eerste sales nog realiseren? Doe dan mee aan dit programma! Werken aan je bedrijf en trek gelijktijdig nieuwe klanten aan.

X