Onze lobby-onderwerpen

Pensioen, AOV en DBA

Vergroot je kennis

En kom netwerken

Word vandaag nog lid

Ontvang de voordelen

PZO Workshops

Schrijf je in voor een workshop. Na je aanmelding ontvang je een bericht om eventueel nog een datum in te plannen. Ook is er de mogelijkheid workshops in company te boeken.

Agile en Scrum Trainingen

Diverse trainingen op locatie

Agile en Scrum Trainingen

De meeste aanbieders van Agile trainingen zijn gericht op IT. De trainingen van Agile Scrum Group worden naast door IT’ers veel bezocht door mensen die Agile werken in een non-IT context. Steeds meer organisaties gebruiken Agile namelijk om slimmer samen te werken in een non-IT context.

Effectief klanten aantrekken

Live training op zat 9 okt

LinkedIn for Business “stoomcursus”

In één dag bepaal je tijdens deze live classroom sessie je eigen LinkedIn for Business strategie en maak je een SMART actieplan die je direct kunt gaan uitvoeren.Aan de hand van de vijf pijlers die samen het fundament vormen voor het effectief aantrekken en werven van klanten.

LinkedIn voor Business implementation

Online traject

LinkedIn for Business Implementatietraject

In het LinkedIn for Business Implementatietraject ga je praktijkgericht en hands on aan de slag vía LinkedIn met zinvolle opdrachten. In een paar maanden tijd implementeer je de volledige strategie.

Online Training

Leef je leven zoals jij dat wilt

Iedere ZZP’er wil graag werk doen wat hem of haar ligt. Maar hoe en wat dan? Lukt dat ook werkelijk? Iedere ondernemer zou eigenlijk eerst eens op zoek moeten gaan naar wat dan ECHT belangrijk is; niet vanuit je hoofd maar vanuit je hart. Als je ontdekt wat écht belangrijk voor je is,  worden keuzes maken, stress beperken, tijd goed indelen en meer winst genereren veel eenvoudiger!

Drieluik 1 met VR

Resultaatgerichte telefonische acquisitie

Bellen om afspraken te maken, voor velen een activiteit waar je niet echt naar uit kijkt. Geen tijd, geen behoefte, geen gehoor… Het lukt vaak niet om de agenda goed te vullen. Wij helpen je stap voor stap om afspraken binnen te halen en bieden een VR oefentool waarmee je direct aan de slag gaat met wat je hebt geleerd.

Drieluik 2 met VR

Gemotiveerde klanten

Het lijkt vaak zo simpel, maar dat is het zeker niet. Gesprekken lopen anders dan gepland, de behoefte is niet altijd even helder en de beweegredenen om tot aankoop over te gaan ook niet. Wij helpen je om je gesprekken perfect voor te bereiden en bieden een VR oefentool waarmee je direct aan de slag gaat met wat je hebt geleerd.

Drieluik 3 met VR

Effectieve onderhandelingen

De klant is enthousiast en de deal lijkt binnen. En dan toch de aarzeling, weerstand en vragen waar je geen rekening mee gehouden hebt. Onderhandelen is een spel en wij helpen je om de vaardigheden van dit spel onder de knie te krijgen. In de VR oefentool ga je direct aan de slag met wat je hebt geleerd.

24 / 7 online beschikbaar

Online Cursus Aan de slag met jouw ideale klant

In deze online cursus leer je je niche, doelgroep en ideale klant te ontdekken zodat ondernemen vele malen leuker en gemakkelijker voor je gaat worden, waardoor je meer gaat verdienen EN meer tijd gaat overhouden om andere leuke dingen te kunnen doen.

24 / 7 online beschikbaar

Online Cursus Microsoft

Wil jij leren werken met de programma’s van Microsoft Office? Wil je in een handomdraai een mooie presentatie in PowerPoint maken? Of een foutloos artikel tikken in Word? Dan is de cursus Office jou op het lijf geschreven. Tijdens de cursus Office leer jij alles wat je moet weten van de programma’s Word, Excel, PowerPoint en Outlook. De online leeromgeving en begeleidende oefenboeken helpen jou bij het maken van je opdrachten.

X