Onze lobby-onderwerpen

Pensioen, AOV en DBA

Kom naar onze activiteiten

Vergroot je kennis

Word vandaag nog lid

Ontvang de voordelen

PZO Workshops

Schrijf je in voor een workshop. Na je aanmelding ontvang je een bericht om eventueel nog een datum in te plannen. Ook is er de mogelijkheid workshops in company te boeken.

24 / 7 online beschikbaar

Online Cursus Aan de slag met jouw ideale klant

In deze online cursus leer je je niche, doelgroep en ideale klant te ontdekken zodat ondernemen vele malen leuker en gemakkelijker voor je gaat worden, waardoor je meer gaat verdienen EN meer tijd gaat overhouden om andere leuke dingen te kunnen doen.

24 / 7 online beschikbaar

Online Cursus Microsoft

Wil jij leren werken met de programma’s van Microsoft Office? Wil je in een handomdraai een mooie presentatie in PowerPoint maken? Of een foutloos artikel tikken in Word? Dan is de cursus Office jou op het lijf geschreven. Tijdens de cursus Office leer jij alles wat je moet weten van de programma’s Word, Excel, PowerPoint en Outlook. De online leeromgeving en begeleidende oefenboeken helpen jou bij het maken van je opdrachten.

Business Model Canvas

Veel organisaties ontstaan uit een goed idee of een bepaald gevoel over een behoefte in de markt. tijdens de start van jouw onderneming kan intuïtie een goede drive zijn. Om een bedrijf stevig neer te zetten is een businessmodel (die de grondgedachte van hoe een organisatie waarde creëert, levert en behoudt) van wezenlijk belang.

Best Year Yet

Wordt 2020 jouw beste jaar? Ondernemen is topsport. Jouw aandacht wordt in beslag genomen door de waan van de dag en door externe omstandigheden.

Stress te lijf met energie

Oververmoeid, prikkelbaar, overspannen, opgebrand, uitgeput – we kunnen het jachtige leven van nu maar moeilijk aan. Op het werk, in privé relaties en met onszelf raken we in de knoop. Eén op de zeven werkenden kampt met stress- en burn-outklachten. Als zelfstandig ondernemer kan burn-out de continuering van je onderneming in gevaar brengen. In de workshop ‘Stress te lijf’ krijg je praktische tips en inzichten die je helpen om te gaan met stress, zodat jij aan de slag kunt blijven.

Meer opdrachten binnenhalen

“Als ik eenmaal aan tafel zit haal ik de opdracht vaak wel binnen.” Herken jij dit? Begrijpt jouw klant vaak beter wat je doet als je met elkaar om tafel hebt gezeten? Dan valt er dus nog wat werk te verrichten aan hoe je jouw aanbod in eerste instantie communiceert op papier. Wij dagen je uit om je dienst eens goed onder de loep te nemen en deze op eindproduct-niveau te gaan verwoorden. Daarmee bedoelen we vooral om het vanuit de ogen van je klant te bekijken.

Online workshop Storytelling ZZP

Storytelling is een krachtige manier om te zorgen voor verbinding, verbeelding en bereik bij jouw klanten. Tijdens de praktische online workshops Storytelling voor ZZP-ers ontdekken de deelnemers hoe inspirerend, leuk en effectief het is om verhalen te vertellen om je punt te maken en je doel te bereiken. Bij een klantgesprek of bij een netwerkgesprek. Storytelling brengt jouw aanbod tot leven.

Persoonlijke 1 op 1 online training Pitch & Acquisitiegesprek

In deze online training maak je een pitch aan de hand van 6 stappen en leer je hoe je je pitch effectief inzet in een acquisitiegesprek. Deze 1 op 1 online training is bedoeld voor professionals & ondernemers in de zakelijke, financiële of creatieve dienstverlening. Voor mensen die zich professioneler willen presenteren zonder opschepperige over te komen.

Online workshop Succesvol met LinkedIn

Optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van LinkedIn. Wil je beter gevonden worden door de juiste personen? Wil je meer bezoekers op je website? Meld je aan voor de online workshop van LinkedIn.

Weet wat je wilt

De hele dag door moeten we keuzes maken/beslissingen nemen. Zowel privé als zakelijk. En dat is soms best lastig. Omdat er dan tegenstrijdige belangen spelen. Of omdat je het gevoel hebt dat het ‘moet’, maar je eigenlijk iets anders wilt. In deze online workshop leer je met mbv jouw waarden om richting te krijgen in roerige tijden.

X