Bestuur

Het bestuur van PZO bestaat uit de volgende personen:

Als bestuur van PZO onderstrepen we het belang van PZO als organisatie die er toe doet in Nederland als het gaat om de belangen van zelfstandig ondernemers. We willen wat door voorgangers is bereikt, voortzetten en verder uitbouwen. We zijn een vereniging, waarbinnen we het collectieve belang dienen. We proberen onze leden te motiveren zich ook actief voor gezamenlijke doelen in te zetten.

 

 

Ton Brinkman
Voorzitter

Ton is echte dienstverlener puur sang. Meer dan 20 jaar eigenaar van een middelgrote uitzendorganisatie. Daarna zijn eigen boetiek M&A, (fusie en overname)  bureau en bijna zeven jaar voorzitter geweest van de VvKR (Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties) welke bijna 500 zelfstandige ondernemingen (zzp’ers) vertegenwoordigde . Ton wil bij PZO al zijn ervaring inzetten om samen met het professionele Bestuur en haar directeur Sylvia Huydecoper PZO naar een volgende fase te brengen in groei in ledenaantal gecombineerd met lobby in Den Haag en in Brussel..

 

 

E: bureau@pzo.nl
T: 085-0607843

 

Natasha Cloutier
Secretaris

Als Secretaris van PZO zorgt Natasha ervoor dat intern alles vlot loopt voor het bestuur en onze leden. Als zelfstandig ondernemer in de cultuursector blijft Natasha de ontwikkelingen omtrent zelfstandig ondernemers goed volgen. Ongeacht hun sector verdienen zzp’ers het om goed vertegenwoordigd te zijn.

 

 

E: bureau@pzo.nl
T: 085-0607843

 

Hans Mensonides
Penningmeester

De keuze om zelfstandig te gaan ondernemen is een moedig besluit. Je moet je eigen broek ophouden. Veel grote ondernemers zijn ooit begonnen als zelfstandige zonder personeel. Zelfstandigen vormen samen de kraamkamer van de economie. Dat verdient krachtige ondersteuning. PZO staat daarvoor.


 

 

E: bureau@pzo.nl
T: 085-0607843

X