Ons huis

PZO is gevestigd in de Malietoren op de Bezuidenhoutseweg in Den Haag. Naast PZO zijn er nog veel meer organisaties vertegenwoordigd in de Malietoren die zich bezighouden met ondernemerschap zoals: VNO-NCW, MKB Nederland, Jong Management, Jong Ondernemen en stichting Ondernemersklankbord. Doordat deze organisaties bij ons in ‘huis’ zitten, is er veel ruimte voor samenwerking en zijn de lijnen kort. Op deze manier kunnen we de ondernemerslobby kracht bijzetten.

VNO-NCW


Ondernemingsorganisatie VNO-NCW maakt zich hard voor een excellent ondernemings- en vestigingsklimaat.

 

MKB Nederland

MKB Nederland zet zich in voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland, haar missie is een kansrijk ondernemersklimaat in Nederland.

 

Jong Management

Jong Management is dé vereniging voor jonge ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar en telt ruim 1000 leden die werkzaam zijn in marktgerichte ondernemingen en organisaties.

 

Jong Ondernemen

Jong Ondernemen is een stichting die vol enthousiasme en deskundigheid scholen al meer dan 25 jaar voorziet van praktische ondernemerschapsprogramma’s.

 

Stichting Ondernemersklankbord

Stichting Ondernemersklankbord is een landelijk netwerk met meer dan 300 adviseurs en één van de grootste, onafhankelijke non-profitorganisaties die zich belangeloos voor u inzetten. Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf kunnen met elke ondernemingsvraag bij ons terecht en worden door een OKB-adviseur persoonlijk begeleid in een klankbordtraject.

X