Onze lobby-onderwerpen

Pensioen, AOV en DBA

Wij horen graag van jou

Waar loop jij tegenaan?

Voor onze leden

De voordelen van PZO

Acquisitietraining

Tijdens deze driedaagse acquisitietraining krijg je de basisprincipes van acquisitie onder de knie en word je getraind in houding, gedrag en vaardigheden. Na afloop weet je hoe je (telefonisch) je product of dienst moet verkopen, hoe je een eerste goede indruk maakt en op welke manier je social media kan inzetten. De training is praktijkgericht en biedt concreet toepasbare technieken om klanten binnen te halen en te behouden.

Succesvol verkoopgesprek

Alles uit je afspraak halen

Inzet social media

Persoonlijke begeleiding met voorgesprek en nagesprek

Data
De training is verdeeld over drie dagdelen (12 februari, 12 maart, 11 juni), zodat je tussen de trainingen door geleerde vaardigheden in de praktijk kunt brengen. De trainingen zijn van 15.30 uur – 19.00 uur. Uiteraard zorgen we voor drankjes en een broodje. Op de laatste trainingsdag wordt een schriftelijk examen afgenomen.

Prijzen
Leden van PZO betalen voor deze driedaagse training €447,- (excl. btw), voor niet-leden is de cursus €497,- (excl. btw).

Locatie
De training vindt plaats op de Bezuidenhoutseweg 12 in Den Haag.

Trainer
De
training wordt gegeven door praktijktrainer Tom Richmond. Tom heeft ontzettend veel ervaring en biedt persoonlijke begeleiding op maat.

Reviews

★★★★★ –  10
Marc 
“Ik heb bij Tom Richmond een 1 op 1 acquisitietraining gevolgd. 
Vooraf werd ik al door Tom gebeld om e.e.a. door te nemen. Tijdens de training hebben weer heel veel ‘rollenspellen’ gedaan en aan de hand daarvan tips & tricks gekregen. Alles toegespitst op mijn bedrijf, dus direct in de praktijk toepasbaar. Dit was voor mij een waardevolle training.”

★★★★☆ – 8
Simon
“Een leuke training met een hands-on aanpak. Tom weet iedereen te enthousiasmeren voor het pitchen en verkopen. Met diverse werkvormen en een doordachte aanpak kan ik deze training aanbevelen aan iedereen! ”

 

Aanmeldformulier acquisitietraining

X