Acquisitie training

Tijdens deze driedaagse acquisitie training krijg je de basisprincipes van acquisitie onder de knie en word je getraind in houding, gedrag en vaardigheden. Na afloop weet je hoe je (telefonisch) je product of dienst moet verkopen, hoe je een eerste goede indruk maakt en op welke manier je social media kan inzetten. De training is praktijkgericht en biedt concreet toepasbare technieken om klanten binnen te halen en te behouden.

Leer hoe je binnenkomt bij een prospect

Een goede prijs vragen

Inzet social media

Persoonlijke begeleiding met voorgesprek en nagesprek

Data
De training is verdeeld over drie dagdelen (nog nater te bepalen), zodat je tussen de trainingen door geleerde vaardigheden in de praktijk kunt brengen. De trainingen zijn van 15.30 uur – 19.00 uur. Uiteraard zorgen we voor drankjes en een broodje. Op de laatste trainingsdag wordt een schriftelijk examen afgenomen.

Prijzen
Leden van PZO betalen voor deze driedaagse training €447,- (excl. btw), voor niet-leden is de cursus €497,- (excl. btw).

Locatie
De training vindt plaats op de Bezuidenhoutseweg 12 in Den Haag.

Trainer
De
training wordt gegeven door praktijktrainer Tom Richmond. Tom heeft ontzettend veel ervaring en biedt persoonlijke begeleiding op maat.

Reviews van de training

★★★★★ –  10
Marc 
“Ik heb bij Tom Richmond een 1 op 1 acquisitie training gevolgd. Vooraf werd ik al door Tom gebeld om e.e.a. door te nemen. Tijdens de training hebben weer heel veel ‘rollenspellen’ gedaan en aan de hand daarvan tips & tricks gekregen. Alles toegespitst op mijn bedrijf, dus direct in de praktijk toepasbaar. Dit was voor mij een waardevolle training.”

★★★★☆ – 8
Simon
“Een leuke training met een hands-on aanpak. Tom weet iedereen te enthousiasmeren voor het pitchen en verkopen. Met diverse werkvormen en een doordachte aanpak kan ik deze training aanbevelen aan iedereen! ”

 

Waarom deze training?
Trouwe, tevreden en terugkerende klanten zijn het succes van een onderneming. Als ondernemer wil je allereerst klanten werven en vervolgens behouden. Maar hoe doe je dat nou eigenlijk en wat past bij jou als ondernemer?

Met de training van Tom Richmond krijg je handvatten om nieuwe klanten te werven op jouw eigen, unieke manier. Ook leert Tom je deze klanten aan je te binden en te behouden. Een trouwe, tevreden en terugkerende klant kost immers minder dan steeds weer nieuw klanten aan te trekken. Ik beleef zelf altijd het meeste plezier aan en leer het meest van trainingen die persoonlijk en praktisch zijn. Tom geeft zo’n training. Schrijf je meteen in en werf en bind de klant die jij wil!

Margreet Drijvers, directeur PZO

Aanmeldformulier acquisitie training

X