Best Year Yet

Best Year YetWordt 2020 jouw beste jaar? Ondernemen is topsport. Jouw aandacht wordt in beslag genomen door de waan van de dag en door externe omstandigheden.

Deze workshop helpt jou als ondernemer om met behulp van de beproefde Best Year Yet methode te focussen op jouw drive, jouw durf, jouw doelen en jouw discipline. Je kijkt in de spiegel naar jouw gedrag en stelt een heldere toptien-doelen samen. Daarmee maak jij het volgende jaar tot jouw beste jaar ooit. Deze workshop duurt een dagdeel met de mogelijkheid van opvolging door maandelijkse review sessies. Geef jouw ondernemerschap een boost!

Praktische informatie
Datum: nader te bepalen na aanmelding
Prijs: €95 leden PZO / €125 niet-leden (incl. cursusmateriaal) Prijzen zijn exclusief btw.
Duur: 9.00 – 13.00 uur ( duur 4 uur met korte pauze)
Groepsgrootte: max. 15 personen

Informatie over de trainer
Annemiek Ramaekers van Innergize is na een carrière van 12 jaar in diverse managementfuncties in het bedrijfsleven, actief als ondernemer in diverse samenwerkingsverbanden. Ze brengt mensen tot goede samenwerking en daarmee organisaties tot een veilig en concreet beter resultaat.
Jan Toering van Koersvast Ondernemen is een kei in analyseren van processen in organisaties en (her) implementeren is zijn specialiteit. Door dit te combineren met het sturen op kritische prestatie indicatoren implementeren we een krachtig prestatiemanagementsysteem voor jouw bedrijf.

Aanmeldformulier Best Year Yet

Nieuw veld

X