Gemotiveerde klanten

Telefonische acquisitie met Virtual RealityHet lijkt vaak zo simpel, maar dat is het zeker niet. Gesprekken lopen anders dan gepland, de behoefte is niet altijd even helder en de beweegredenen om tot aankoop over te gaan ook niet. Wij helpen je om je gesprekken perfect voor te bereiden en bieden een VR oefentool waarmee je direct aan de slag gaat met wat je hebt geleerd.

In deze vernieuwde training bieden PZO Academy en 360Outspoken een aantal modules waarin we je helpen met het opstellen van een effectieve verkoopstrategie, en de implementatie ervan in je werk.

Om je te helpen bij de uitvoer van je verkoopactiviteiten hebben we een VR omgeving gemaakt waarin je in een niet van echt te onderscheiden situatie kunt gaan oefenen. Je krijgt direct feedback op je keuzes en je ziet de gevolgen van je keuzes qua gedrag en interactie in aanvullende 360 graden video’s.

Wil jij je verkoopvaardigheden verbeteren waardoor je beter in staat bent om klanten binnen te halen? Klik dan hier en voor slechts 75,- euro per module inclusief VR bril gaan we vol enthousiasme met je aan de slag!

Praktische informatie
Datum: nader te bepalen
Duur: 90 minuten
Prijs: €75,- voor leden van PZO en CGMV / €99,- niet-leden. Prijzen zijn exclusief btw.
Groepsgrootte: 5 – 20 personen

Informatie over de trainer
Sabine van Egeraat (Outspoken Communication) ondersteunt sinds 2002 bedrijven en professionals die efficiënter willen communiceren met hun teams en hun klanten. Zelf heeft ze 17 jaar in verschillende landen over de hele wereld gewoond en gewerkt, wat haar enorm veel relevante kennis op het gebied van communicatie en interactie heeft gebracht. Sabine biedt haar diensten aan in de vorm van on- en offline trainingen. Deze trainingen worden verrijkt met Virtual Reality, een domein waarbinnen zij zich is gaan specialiseren. De vele voorbeelden die zij in de loop van de jaren heeft verzameld, komen nu tot leven in de VR tool.

Aanmeldformulier Gemotiveerde klanten

X