Onze lobby-onderwerpen

Pensioen, AOV en DBA

Kom naar onze activiteiten

Vergroot je kennis

Word vandaag nog lid

Ontvang de voordelen

Pitch & Acquisitiegesprek

Kan jouw pitch wel een boost gebruiken?

Persoonlijke 1 op 1 online training Pitch & Acquisitiegesprek

Je werkt als professional of (startend) ondernemer en wat je doet, doe je goed. Je bent vriendelijk & beleefd (misschien wel te) en daar baal je soms van. Je wilt wel zakelijker zijn maar hoe doe je dat zonder hard over te komen? Of het gevoel te hebben dat je opschept.

In deze online training maak je een pitch aan de hand van 6 stappen en leer je hoe je je pitch effectief inzet in een acquisitiegesprek.

Wat kun je verwachten?

Deel I – kennismaking. Je ontvangt een week van tevoren het 6 stappenplan in je mailbox en je maakt alvast je pitch. Aan de hand van deze pitch ga je je “live” aan mij voorstellen. Hierdoor oefen je in het pitchen.

Deel II Deel II – Fine tunen van je pitch – Je hebt je pitch gemaakt en nu ga je de pitch nog fine tunen. Ik help je door de 6 stappen nog een keer met je door te nemen.

Deel III – Je pitch in een acquisitiegesprek – Je hebt je pitch gemaakt. Maar hoe zet je dit in tijdens een acquisitiegesprek. In dit deel laat ik je de opbouw zien van een acquisitiegesprek en hoe je je pitch effectief gebruikt.

Voor wie?
Deze 1 op 1 online training is bedoeld voor professionals & ondernemers in de zakelijke, financiële of creatieve dienstverlening. Voor mensen die zich professioneler willen presenteren zonder opscheppen.

Praktische informatie

Datum: donderdag 2 juli van 9.30 tot 11.30
of: donderdag 2 juli van 14.00 tot 16.00
Prijs: € 175,= voor leden van PZO en € 195,= niet-leden. Prijzen zijn exclusief btw.
Online: 1 op 1 Via Pluform (een online beveiligd coachprogramma waar je een link voor ontvangt)
Groepsgrootte: 1 persoon

Informatie over de trainer:
Met haar bureau www.tijdvooruwbedrijf.nl geeft Riëtte Bol praktische coaching & trainingen op het gebied van Timemanagement & Acquisitie. Zij helpt (te) beleefde en bescheiden mensen om makkelijker te ondernemen  waardoor het betalen van de huur of hypotheek geen stressfactor wordt.

 

Aanmeldformulier Online training Pitch & Acquisitiegesprek

Bevestiging

X