Masterclass Social Media Content maken

Social Media Content maken

Social Media Content maken

Heb jij moeite om elke week weer wat op social media te plaatsen? En hoe werk je efficiënt als je meerdere sociale media inzet zoals Facebook, Instagram en LinkedIn? Wil je nu eens een blog schrijven maar je weet niet over welk onderwerp? Of lukt het je niet om er überhaupt de tijd voor te nemen?

Het is superbelangrijk om content te delen, om als ondernemer zichtbaar te zijn. Social media inzetten hoeft niet zoveel tijd te kosten. Je hebt je eigen vak waar je mee bezig wilt zijn.
Maar hoe bereik je nu jouw ideale klant? En wat schrijf je? Hoe krijg je meer interactie zodat je meer klanten aantrekt?

In deze online training gaan we aan de hand van 5 stappen je ideale klant bepalen en content maken die raakt.

Wat kun je verwachten?

Deel I – Je ideale klant

Je ontvangt een week van te voren een vragenlijst en opdrachtjes om je ideale klant te omschrijven. Die stuur je voor de live sessie naar mij terug voor feedback tijdens de 1e sessie.

In de besloten Facebookgroep kun je vragen stellen en sparren met de andere deelnemers en deel ik alvast tips.

Deel II – Zoomsessie (kleine groep)

Contentdoelstelling + content maken

In een groepszoomsessie geef ik uitleg over contentstrategie, je ideale klant, het algoritme, veel praktische tips en handige tools voor goede content.
We bepalen a.h.v. 5 stappen jouw contentdoelstelling om je ideale klant aan te trekken. En gaan we content maken. Na afloop krijg je een opdracht mee die we in een 1-op-1 sessie bespreken.
In de besloten Facebookgroep gaan we content delen en krijg je feedback van mij en van de andere deelnemers. Zo word je in een veilige omgeving steeds beter in het maken van content die raakt.

Deel III Zoomsessie (1-op-1)

Een persoonlijke zoomsessie om de puntjes op de i te zetten wat betreft je ideale klant, jouw branding en je content. SEO tips voor je blog en je post.

Deel IV Follow-up

Follow-up als je live gaat posten. Feedback om je berichten te optimaliseren. Tot een maand na de Masterclass.

Voor wie:

Ondernemers en communicatie professionals die waardevolle content willen delen om beter zichtbaar te zijn zonder te schreeuwen.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 5 feb 9:30 – 11:30
1 uur 1-op-1: op afspraak ca 1 week na groepssessie.
Prijs: € 197 voor leden van PZO en € 250 voor niet-leden. Korting voor leden € 53. Prijzen zijn ex BTW.

Aantal sessies/contactmomenten:
  • Groepszoom
  • en 1-op-1 zoom
  • via de mail / app
  • besloten Facebookgroep

Informatie over de trainer:

Trudy Pannekeet is marketing coach en LinkedIn trainer. Zij traint ondernemers om zichzelf online te zien op een waardevolle manier om fijne klanten aan te trekken.
Trudy heeft net de praktisch en zeer volledige LinkedIn marketing handleiding gepubliceerd ‘Spring eruit met LinkedIn’, verkrijgbaar bij alle Nederlandse en Belgische boekhandels. Bij bol.com, managementboek en ….bij jouw lokale boekhandel.

Aanmeldformulier Masterclass Social Media content maken

Bevestiging

X