Meer impact met Storytelling

De kracht van storytelling

Online workshop Storytelling voor ZZP-ers

Storytelling is een krachtige manier om te zorgen voor verbinding, verbeelding en bereik bij jouw klanten. Tijdens de praktische online workshops Storytelling voor ZZP-ers ontdekken de deelnemers hoe inspirerend, leuk en effectief het is om verhalen te vertellen om je punt te maken en je doel te bereiken. Bij een klantgesprek of bij een netwerkgesprek. Storytelling brengt jouw aanbod tot leven.

Wat gaan we doen?

Deel I – Eigen ervaringen – We maken kennis met elkaar. Wat voor een bedrijf heb jij en waar loop je tegenaan in een gesprek met je klant, of bij een netwerkbijeenkomst?

Deel II – Storytelling en hoe verhalen werken – We starten met een korte uitleg hoe krachtig verhalen werken. Wij mensen zijn verhalenvertellers. Verhalen geven betekenis. We gaan aan de slag om beeldend te vertellen en voorbeelden toe te voegen aan jouw aanbod. We doen verschillende praktische vertel-oefeningen en zult ervaren dat ook jij mooie voorbeelden te vertellen hebt waarmee je meer impact hebt.

Deel III – Het – Wij – Ik perspectief – We staan stil bij de voorbereiding van een gesprek met een klant. Wat is de behoefte van de klant? Hoe sluit mijn aanbod daarop aan? Wat is de setting van het gesprek? Welke voorbeelden kan ik vertellen? Hoe kan ik dat op een goede manier aanpakken? Je oefent met een eigen case.

1 uur 1-op-1- online coaching – Na de training ga je aan de slag met het maken van de verhalen die je kunt gebruiken om jouw aanbod met meer impact aan te bieden. Je werkt ze uit en we bespreken en oefenen ze samen.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor ZZP-ers in de zakelijke dienstverlening, Verzorgende beroepen en Onderwijs. ZZP-ers die regelmatig klanten moeten winnen en die het lastig vinden om overtuigend hun unieke aanbod te presenteren.

Praktische informatie
Datum: maandag 18 mei 2020
Prijs: €175,- voor leden van PZO en  €195,- niet-leden. Prijzen zijn exclusief btw.
Duur: van 9:30 uur tot 12:30 uur
Na workshop: 1 op 1 coaching van 1 uur
Online:
 Via Zoom
Groepsgrootte: max 6 personen

Informatie over de trainer
Met haar bureau Leadership Communications richt Simone Bel zich op Leiderschapscommunicatie, Storytelling en Leiderschapscoaching. Tot eind 2017 werkte Simone bij PostNL en was zij de laatste tien jaar manager Interne Communicatie en directeur Communicatie van PostNL. Sindsdien is zij als zelfstandig ondernemer gespecialiseerd in Storytelling. Zij geeft trainingen en workshops Storytelling voor verschillende doelgroepen.

Aanmeldformulier Storytelling ZZP

Bevestiging

X