maart, 2023

wo01mar20:00wo21:15Webinar: Aangifte inkomstenbelasting invullen voor ZZP’ersTerugkijken is mogelijk

Event Details

Op woensdag 1 maart 2023 om 20.00 uur kunnen zzp’ers een webinar volgen dat geheel in het teken staat van de aangifte inkomstenbelasting. Het webinar wordt speciaal gehouden voor ondernemers die ervoor kiezen om de aangifte zelfstandig te doen.

Als zzp’er moet je in de aangifte inkomstenbelasting ook een zakelijk deel invullen. Het invullen van dit zakelijke deel is vaak een complexe zaak, zeker als je dat deel van de aangifte voor het eerst zelf in gaat vullen. Het webinar besteedt op een praktische manier aandacht aan de belangrijkste tips en aanwijzingen voor het doen van je aangifte.

Tijdens het webinar laten voorlichters aan de hand van 2 casussen zien hoe het zakelijke deel van de aangifte ingevuld moet worden.
Hierbij bespreken zij de volgende onderwerpen:
• de opbrengst uit onderneming als resultaat uit overige werkzaamheden
• de opbrengst uit onderneming als winst uit onderneming
• informatie uit de winst- en verliesrekening
• bedrijfskosten en aftrekposten
• afschrijving van een bedrijfsauto met bijtelling voor privégebruik
• investeringsaftrek
Hoe een administratie en een boekhouding werkt en een balans en verlies- en winstrekening worden opgesteld maakt geen onderdeel uit van het programma.

Wanneer? Woensdag 1 maart 2023
Hoe laat? Aanvang is om 20:00, de uitzending duurt 1 uur en 15 minuten.
Waar? Het event is een online en live
Kosten? Deze webinar is voor iedereen gratis te bewonen
Aanmelden? Je kunt je via deze link inschrijven voor het webinar. Na inschrijving krijg je een bevestiging met een link naar 2 voorbeeldcasussen. Je kunt deze alvast downloaden voor het webinar. Je kunt het webinar na uitzending terugkijken op goedestartbelastingdienst.nl.

more

Wanneer

(Woensdag) 20:00 - 21:15

Aanmelden

Meld je aan
X