januari, 2022

do13jan15:00do16:00Webinar - Aansprakelijkheid voor ondernemersMet een veilig gevoel je opdracht aannemen

Event Details

Het kan gebeuren dat je tijdens de uitvoering van je opdracht iets over het hoofd ziet. Een beroepsfout kan soms grote (financiële) gevolgen hebben voor je opdrachtgever, alhoewel je dat natuurlijk niet hoopt. Denk dan aan een rekenfout, een verkeerd advies, een vergissing of verkeerde handeling, schending van intellectuele eigendommen, onjuiste taxatie, etc. Om dit risico af te dekken kun je denken aan een aansprakelijkheidsverzekering.

Aansprakelijkheid is juridisch een glibberig terrein. Daarom staat in dit webinar het nut van een aansprakelijkheidsverzekering centraal. Michel Verheij vertelt je alles over de voor- en nadelen van aansprakelijkheidsverzekeringen, het verschil tussen beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid, juridische ondersteuning bij een claim, dekking en het belang algemene voorwaarden.

Wanneer? Donderdag 13 januari 2022
Hoe laat? Start om 15.00 uur
Duur? 1 uur
Kosten? Gratis voor leden en niet leden betalen € 12,50 ex btw

Over de sprekers:
Michel Verheij (Directeur Verheij Groep en Easeley) heeft een lange staat van dienst bij het voorkomen van risico’s bij ondernemers en hun onderneming. Nadat Michel een lange tijd een belangrijke rol heeft gespeeld in verzekeringsland op het gebied van schadeverzekeringen en pensioenen, gelooft hij nu in andere aanpak om risicobeheersing te creëren door het nemen van praktische en organisatorische maatregelen.

more

Wanneer

(Donderdag) 15:00 - 16:00

Aanmelden

Aanmelden
X