november, 2020

do12nov15:00do16:00Webinar - Begin bij het eindeOntdek wat ECHT belangrijk voor je is!

Event Details

Grote kans dat je huilend hier op aarde bent gekomen en dat je glimlachend weg wilt. Dat eerste had je geen invloed op, dat tweede wil je wel zelf in de hand hebben. Toch?

Dat kan! Door nu te ontdekken wat er echt toe doet, daar je leven op in te richten en dan ‘aan het einde van de rit’ tevreden vast te stellen dat het mooi is geweest. Wanneer dat einde komt weten we niet. Misschien duurt het nog jaren en in het slechtste geval heb je nog maar even voor de boeg.

Vorig jaar las Ton twee boeken die hier direct verbinding mee hebben.
Een citaat: “Ofwel je bedenkt als mens het einde dat je wilt en creëert vervolgens een leven dat je bij dat einde brengt. Of je leeft het verhaal van een ander en je krijgt een einde wat verbleekt in vergelijking met het einde wat je zelf bedacht hebt. Echt zo simpel is het!”

Wiens verhaal leef jij? Wat betekent dat voor je ondernemerschap? Kies je je eigen pad of loop je ‘met de meute mee’? Zijn opa zei vroeger: “als je in de kudde loopt dan loop je eigenlijk altijd in de stront van een ander”. Dat vond ik toen een rare uitspraak maar hij had wel gelijk. Door eigen keuzes te maken ontstaat er een nieuw pad. Een schoon pad, jouw pad.

Hoe? Dat is waar Ton je in meeneemt in dit webinar. Als je leert wat er voor jou écht toe doet, dan is dat je terugvalbasis voor keuzes. Als je jouw persoonlijke Big Five for Life ontdekt dan is het leven voortaan een stuk simpeler.

Doe mee in dit webinar zodat Ton je het eerste stuk van je eigen pad kan laten zien. Voor meer rust, betere keuzes, helderheid, ruimte en uitzicht. Tot 12 november!

Spreker:
Ton de Rooij – www.rootonde.nl
Ton werkt als (NOBCO-gecertificeerd) Coach, traint mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en helpt hen inzicht te krijgen via opstellingen. Na 28 jaar in het bedrijfsleven, werkt hij nu 7 jaar als zelfstandige. Hij heeft al veel professionals geholpen om op een pragmatische en authentieke manier hun eigen leven te gaan leiden.

Wanneer? Donderdag 12 november 2020
Hoe laat? 15.00 uur tot 16:00 uur
Deelnemers? Max 250
Voor wie? Gratis voor leden van PZO, niet leden betalen €10,- excl BTW

Leden van PZO vullen een kortingscode in tijdens het aanmelden. Deze kun je terugvinden in de ledenomgeving.

more

Wanneer

(Donderdag) 15:00 - 16:00

Aanmelden

Aanmelden
X