april, 2022

di19apr13:00di17:30Boek&Festival 2022Maak kennis met de 10 boeken die je als organisatieadviseur gelezen moet hebben

Event Details

Op 19 april vindt Boek&Festival van de Ooa i.s.m. Sioo opnieuw plaats. Dit event vormt de ontknoping voor de 10 genomineerden voor de Boek van het Jaar 2022-prijs. De jury heeft uit de meer dan 100 boeken, die er ook dit jaar weer verschenen zijn, de top 10 geselecteerd. Volgens hen dé 10 boeken die je als organisatieadviseur gelezen moet hebben om bij te blijven in je vak. Maar welke ga jij écht lezen? Tijdens dit live Boek&Festival ontdek je wat je wil gaan lezen en waarom!

Tijdens Boek&Festival kan je ze alle tien in een korte presentatie langs zien komen, of je kiest ervoor om met een paar diepgaander kennis te maken in één van de workshops.  Naast de workshops en de doorgaande presentaties is er nog van alles te doen op het festival. Wat denk je van:

  • De Bring One – Take One-boekenkast. Neem een voor jou betekenisvol boek mee naar het festival. Een boek waar jij veel aan gehad hebt, dat jou geïnspireerd heeft. Je gunt een collega-adviseur nu dat boek. Zet het in de kast en neem er zelf ook eentje uit die je aanspreekt.
  • Een boekenquiz waarbij je -uiteraard- boeken kunt winnen.
  • Even neuzen bij de stalletjes van de uitgevers.
  • En bovenal bekende collega’s zien (van top tot teen!), lekker bijkletsen, en nieuwe vakgenoten ontmoeten

 

Locatie: Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN Den Haag
(uitstekend bereikbaar met de trein)

Om 13.30 uur start het programma met het juryrapport, zodat je mede daarop ook je persoonlijke route nog beter uit kunt stippelen. In dezelfde zaal vinden daarna de 10 minuten-presentaties van de 10 boeken plaats. Tijdens die presentaties is geen tijd voor interactie. Die ruimte is er wel in de workshops. We programmeren twee series workshops van 40-45 minuten, en twee series van 60 minuten.

Om 16.30 start deel twee van het juryrapport; het bekendmaken van de winnaar! Van 17.00 tot 17.30 uur vindt vervolgens de borrel plaats.

more

Wanneer

(Dinsdag) 13:00 - 17:30

X