september, 2020

do10sep15:00do16:00Webinar - Houd cybercriminelen buiten de deurVoorkomen is beter dan genezen

Event Details

De coronacrisis gaat gepaard met een explosieve stijging van het aantal geregistreerde cybercrime-incidenten in Nederland. Veel zzp’ers denken dat hun bedrijf niet interessant is voor cybercriminelen, maar niets is minder waar. Ook kleine en middelgrote ondernemingen worden vaak getroffen. Hoe kun je als zzp’er op een veilige manier werken, om te voorkomen dat jouw gegevens (of die van je klanten of cliënten) in verkeerde handen vallen? Wanneer je als ondernemer bewust bent van de privacyrisico’s en de (data)beveiliging binnen je bedrijf op orde hebt, zullen de risico’s rondom datalekken en cybercrime aanzienlijk verminderen.

Meld je aan voor deze webinar en leer hoe je als ondernemer omgaat met privacygevoelige gegevens. We nemen je mee in de wereld van privacy en cyberveiligheid, maar dan wel in begrijpelijke taal en voorzien je van praktische tips. Je leert meer over de belangrijkste veroorzakers van cyberschade en de te nemen preventieve stappen. Want: voorkomen is beter dan genezen.

Deelnemers aan dit webinar ontvangen gratis toegang tot Privacy Zeker Start: het cyber- en AVG-startpakket (normaal € 99 per jaar).

Spreker:
Kor de Boer is commercieel directeur bij legaltech organisatie Privacy Zeker en heeft veel ervaring op het gebied van privacy en databeveiliging. Aan de hand van interessante voorbeelden zal Kor op onderhoudende wijze vertellen over de gevaren van cybercriminaliteit en het waarborgen van privacy. Privacy Zeker ondersteunt sinds 2016 zzp’ers en mkb’ers met tools, documenten en begeleiding zodat zij kunnen voldoen aan de privacywetgeving en veilig kunnen werken.

Wanneer? Donderdag 10 september 2020
Hoe laat? 15.00 uur tot 16:00 uur
Deelnemers? Max 250
Voor wie? Gratis voor leden van PZO, niet leden betalen €10,- excl BTW

Leden van PZO vullen een kortingscode in tijdens het aanmelden. Deze kun je terugvinden in de ledenomgeving.

more

Wanneer

(Donderdag) 15:00 - 16:00

Aanmelden

Aanmelden
X