november, 2022

wo30nov10:00wo16:00Training: Werken aan je BusinessplanOm het nieuwe jaar gelijk goed van start te gaan!

Event Details

Wil je een nieuw product of dienst neerzetten in een korte tijd of wil je je huidige activiteiten verder uitbreiden? Heb je behoefte aan inspiratie, een impuls of kan je wel wat extra verkoopresultaten gebruiken? Doe dan mee aan deze Inspiratiedag en leer zo je volgende stap te zetten. In deze praktische training wordt je door de methode van #1nspiring geholpen om je volgende stappen handen en voeten te geven. Aan het einde van de dag heb je een hernieuwd, aangescherpt business “actie” plan.

Het uitgangspunt van de training is om met elkaar een plan op te stellen waarmee jij gelijk aan de slag kan. Het doel is eigenlijk om alles wat je te doen staat super simpel op papier te zetten. Maar ja wij weten als geen ander dat het natuurlijk niet altijd makkelijk is…

Vandaar ook deze Inspiratiedag waarin we je meenemen in de meest bekende methodes en technieken; je maakt kennis met het inspiratie canvas; daarnaast geven we je handvatten hoe je die kunt inzetten in je bedrijfsvoering en zullen we je op een inspirerende wijze verder op weg brengen in het ondernemerschap.

Leden van PZO vullen een kortingscode in om gratis de training bij te wonen. Deze kun je terugvinden in de ledenomgeving. Voor de lunch zal een bijdrage van €10,- ex btw worden gerekend.

Wanneer? Woensdag 30 november 2022
Hoe laat? Start om 10:00 uur tot 16:00
Lunch? 12:00 uur tot 13:00
Waar? De Werkplek, Slijperweg 12A te Amsterdam
Kosten? Training is gratis voor leden, bijdrage lunch is €10,- ex btw, niet leden betalen €350,- ex btw

Over de trainer:
Bart Jenezon (1973) is ondernemer, inspirator en trainer in ondernemerschap. Met 20 jaar ervaring in het starten van bedrijven, heeft hij met vallen en opstaan geleerd hoe het hoe het niet EN hoe het wel moet. In 2014 heeft Bart 1nspiring Company opgericht om zich bezig te houden met het inspireren en verbinden van ondernemers. Sinds 2018 worden de inspiratiesessies door heel Europa georganiseerd. Sinds de corona crisis wordt gewerkt met een internationaal netwerk waardoor nu ook activiteiten in de Verenigde Staten, Canada en en andere landen opgestart zijn. Bart heeft het afgelopen jaar een inspiratieboek geschreven en is internationaal uitgegeven. Het boek is o.a. bij Bol.com verkrijgbaar.

more

Wanneer

(Woensdag) 10:00 - 16:00

Locatie

De Werkplek

Slijperweg 12A

Aanmelden

Meld je aan

X