maart, 2022

do10mar15:00do16:00Webinar - Invloed zonder macht"Je gaat het zien als je het doorhebt”

Event Details

Als je als professional in of met organisaties bezig bent, heb je te maken met de beperkingen die je rol met zich meebrengen. Niet altijd heb je voldoende mogelijkheden of voldoende invloed om zaken bij te sturen of in gang te zetten. Dat kan frustrerend zijn. In dit webinar gaan we wat dieper in op de mogelijkheden die je wel hebt! Het geeft inzicht in wat er speelt in organisaties en persoonlijke contacten op het gebied van macht.

Iedereen wil namelijk invloed hebben maar over de macht die daarmee altijd te maken heeft praten we liever niet. Toch is macht in elk contact wat we hebben, professioneel & privé, aanwezig. Invloed bestaat namelijk uit de componenten macht en communicatie (Hetebrij). Het Bewust-zijn van de machten die op ons inwerken geeft ons meer keuzevrijheid, we kunnen dan ons ertoe verhouden en bewust(er) positie kiezen en handelen om tot resultaat te komen..

Als professional is het meer dan alleen handig, het is een professionele noodzaak om je bewust te zijn van de machtsverhoudingen die er zijn, in elke rol die je vervult in een organisatie.
Maar waar praten we dan over als we het over macht hebben? Welke vormen zijn er? En hoe kunnen we het herkennen en er beter mee leren omgaan?

Dit webinar brengt macht waar het hoort, op tafel en in dialoog, het geeft je een andere kijk op macht, meer inzicht en praktische handvatten.

Wanneer? Donderdag 10 maart 2022
Hoe laat? Start om 15.00 uur
Duur? 1 uur
Kosten? Gratis voor leden en niet leden betalen € 12,50 ex btw

Over de sprekers:
Rob de Ruiter is afkomstig uit het bedrijfsleven en begeleidt sinds 2004 vanuit zijn eigen praktijk (www.echtingesprek.nl) complexe veranderprocessen. Dit vanuit zijn rollen als executive coach, begeleidingskundige, ZKM-consultant en supervisor, zowel op individueel- als op teamniveau. Een specialisatie is het werken met hoog intelligente en hoogbegaafde professionals. Zijn focus ligt op verbinden, verdiepen en verrijken.

more

Wanneer

(Donderdag) 15:00 - 16:00

Aanmelden

Aanmelden
X