mei, 2020

do21mei15:00do16:00Webinar - Inzicht in de planning van je opdrachtenWat eerst en wat later? Kern van de Kanban methode is het visuele.

Event Details

In dit webinar gaan we aan de hand van een eenvoudige methode zien hoe je de voldoening van afgeronde klussen kunt combineren met overzicht in wat je nog het verschiet hebt liggen. Voor iedereen die naast zijn standaard terugkerende opdrachten nu ook die “tussendoor” klussen een plek wil geven en het gevoel dat her allemaal past. Met het webinar wordt de methode Kanban uitgelegd. Het helpt je om het werk structuur te geven. Wat eerst en wat later? Kern van de methode is het visuele. Laat maar zien. Door inzicht te krijgen in wat je te doen staat, volgt het plezier van dingen die klaar zijn.

Roderik Pape helpt organisaties met LEAN, Agility en presteren met “leren door doen”. Vanuit zijn projectmatige achtergrond helpt hij organisaties veranderen naar nieuwe werkwijzen door praktische aanpakken te introduceren. Kleine en grote organisaties. “Laat maar zien!”.

Wanneer? Donderdag 21 mei 2020
Hoe laat? 15.00 uur
Deelnemers? Max 250
Voor wie? Gratis voor leden van PZO, niet leden betalen €10,- excl BTW

Leden van PZO gebruiken de kortingscode om het webinar gratis te bekijken. De kortingscode kun je terugvinden in de ledenomgeving. 

more

Wanneer

(Donderdag) 15:00 - 16:00

Aanmelden

Aanmelden
X