december, 2020

ma14dec15:00ma18:00IPMA NL SEMINAR 2020 – Briljante Mislukkingenmet awards voor degene wat wel gelukt is

Event Details

Kunnen, mogen en durven mislukken!

Het IPMA-NL Seminar van 2020 neemt je mee in de de wondere wereld van (briljant) mislukken en het leren van zaken die anders gaan dan verwacht. Of een mislukking briljant is hangt af van hoe je ervan leert, wat je ermee doet, de innovatie die het brengt en de waarde die dat oplevert.  We kijken nu eens naar de faalopbrengsten in plaats van de faalkosten. Prof. Dr. Paul Iske van het Instituut voor Briljante Mislukkingen laat zien welke cultuur en methode nodig is om een mislukking briljant te maken.

Voor veel professionals is het makkelijk vertellen over succesvolle trajecten. Maar hoe vertel je nu over de dingen die niet goed gingen? En waarom is het belangrijk om die verhalen te vertellen? Anna Schakel en Eveline Mos van Glorieus Falen nemen je mee in de feiten en mythes over falen, langs verkeerde beslissingen, inschattingsfouten en slechte adviezen. Je leert te reageren op jezelf als je faalt en via een stappenplan dat nare gevoel om te zetten in een goed verhaal.

Als je het goed doet, waardeer het dan.

Zoals een berg een dal nodig heeft, heeft een mislukking een succes nodig. Het één kan niet zonder het ander bestaan. Daarom geven we aandacht aan de gecertificeerde projectmanagers die het goed hebben gedaan. Tijdens dit jaarlijkse Award moment belonen wij hun met Individual Awards. Met de categorieën IPMA-NL Projectmanager van het jaar Award 2020 en IPMA-NL Young Projectmanager van het jaar Award 2020. Zij zullen laten zien waarom zij deze prijs hebben verdiend.

Meld je aan voor dit online seminar; het is gratis en open voor iedereen

Neem dit jaar deel aan het IPMA NL Seminar 2020 vanuit huis in jouw comfortabele stoel. Maak mislukkingen briljant met ons!

Doe dit als projectprofessional die meer van onze kennis wil delen of doe mee als introducé. Je hoeft geen IPMA lid te zijn; het is open voor iedereen.

Wanneer? Maandag 14 december 2020
Hoe laat? 15:00 uur tot 18:00 uur
Prijs? Gratis

more

Wanneer

(Maandag) 15:00 - 18:00

Aanmelden

Aanmelden
X