april, 2023

wo12apr09:30wo13:00Kenniskring: Psychosociale ArbeidsbelastingLeer meer over ‘cultuurverandering in het middenmanagement’

Event Details

Bent u werkgever, werknemer, onderzoeker, arbo-professional of beleidsmaker en wilt u meer weten over het voorkomen en bestrijden van psychosociale arbeidsklachten, zoals werkstress en burn-outklachten? Wilt u in contact komen met andere professionals over dit thema en voorbeelden en ervaringen uitwisselen? Of wilt u informatie over recent onderzoek op dit terrein?

Kom dan naar de eerste bijeenkomst van de Kenniskring Psychosociale Arbeidsbelasting, georganiseerd door TNO en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Kenniskring
Psychosociale arbeidsklachten, zoals werkstress en burn-outklachten, vormen een grote maatschappelijke uitdaging. Het doel van de Kenniskring is het oprichten van een (vrijblijvend) kennisnetwerk van partijen uit de praktijk en de wetenschap op het gebied van psychosociale arbeidsbelasting. De Kenniskring staat open voor alle geïnteresseerde werkgevers, werknemers, onderzoekers, arbo-professionals of beleidsmakers die meer willen weten over dit thema. De Kenniskring biedt een gelegenheid om op een laagdrempelige wijze kennis, tools, goede voorbeelden en ervaringen uit te wisselen zodat psychosociale arbeidsbelasting preventief én bij de bron wordt aangepakt.

Tijdens dit live event zal o.a. Tinka van Vuuren, bijzonder hoogleraar vitaliteitsmanagement, u meenemen in de rol van leidinggevenden bij het stimuleren van gezonde arbeidsomstandigheden. Tevens kunt u deelnemen aan één van de workshops.

Netwerklunch
Na afloop van de workshops kunt u gebruik maken van een lunch.

Wanneer? Woensdag 12 april 2023
Hoe laat? Van 9.30u tot 13.00 uur
Waar? ECC in Leiden (Haagse Schouwweg 10, 2332 KG, Leiden
Kosten? Deelname (inclusief lunch) is kosteloos.

more

Wanneer

(Woensdag) 09:30 - 13:00

Aanmelden

Meld je aan

X