mei, 2019

do09mei12:00do13:30Kennislunch AlmereEen AOV voor elke portemonnee!

Event Details

Iedereen denkt altijd dat overkomt mij niet. Maar het zou je maar wel gebeuren. Ineens kun je voor langere tijd niet meer werken en staat je inkomen onder druk. Welke voorzieningen kun je treffen om toch een vorm van inkomenszekerheid te hebben. Kom naar de kennislunch over arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen en laat je informeren.

Op donderdag 9 mei organiseren wij een kennislunch over AOV, verzorgd door een expert van Aon. Tijdens deze bijeenkomst kom je meer te weten over de verschillende mogelijkheden, voor elke portemonnee. Wat kan er gebeuren en wat betekent dit voor jou? Wanneer je arbeidsongeschikt raakt kan dit grote financiële gevolgen hebben. Met kennis kun je de juiste keuze maken! Daarom wordt er tijdens de kennislunch vooral aandacht besteed aan de verschillende mogelijkheden op het gebied van arbeidsongeschiktheidsmaatregelen die je kan nemen om zonder zorgen je werk te doen.

Wanneer? Donderdag 9 mei 2019
Hoe laat? Start om 12.00 uur
Waar? Flexizone Almere, Transistorstraat 151
Kosten? Gratis voor leden van PZO en Flexizone

Niet-leden betalen een kleine bijdrage van €10,- (excl btw).  Uiteraad bieden wij een smakelijke lunch aan. Nodig je collega-ondernemer hierbij ook uit.

more

Wanneer

(Donderdag) 12:00 - 13:30

Locatie

Flexizone Almere

Transistorstraat 151

Aanmelden

Aanmelden
X