april, 2020

do09apr15:00do16:00Webinar - De kracht van storytellingMeer impact met een goed verhaal in je sales

Event Details

Het vertellen van verhalen zit ons DNA. Privé zijn we gewend om elkaar verhalen te vertellen, maar in ons werk vinden we dat lastig. Terwijl storytelling juist een krachtig hulpmiddel is om klanten te raken. Gelukkig kun je het werken met storytelling eenvoudig leren. Tijdens de kennislunch De kracht van storytelling neem ik je mee in de wereld van storytelling en laat ik je zien waarom een goed verhaal raakt en daarmee effectief is in jouw sales. Zeker als het je lukt om met een goed gekozen verhaal of voorbeeld precies weet in te spelen op wat er leeft bij je klant. Dan maak je een onuitwisbare indruk.

Tijdens de sessie gaat Simone in op vragen hoe je Storytelling kunt gebruiken in je werk. Wat is jouw vraag? Plaats deze in het opmerkingenveld.

Simone Bel – Leadership Communications
Vanuit haar bureau Leadership Communications adviseert zij leiders om gebruik te maken van storytelling om met meer impact te communiceren over hun organisatie, visie en strategie. Daarnaast geeft ze workshops storytelling en traint ze leiders voor een belangrijke presentatie of speech. Vrouwelijke leiders en communicatiemanagers traint en coacht ze om zichzelf echt te laten zien en daarmee hun communicatiekracht en leiderschap te versterken.

Wanneer? Donderdag 9 april 2020
Hoe laat? 15.00 uur
Deelnemers? Max 100
Kosten? Gratis voor leden en niet leden van PZO

 

more

Wanneer

(Donderdag) 15:00 - 16:00

Aanmelden

Aanmelden
X