april, 2019

wo17apr12:00wo13:30Kennislunch VianenCybersecurity de baas zijn

Event Details

Cybercriminaliteit is een groeiend probleem. Ook voor zelfstandig ondernemers. Uit onderzoek van Alert Online blijkt dat cybercriminelen in 2018 bij ruim de helft (52%) van de kleine bedrijven geprobeerd hebben geld of gegevens buit te maken. Maar wat kun je als ondernemer doen om je te wapenen tegen cybercriminaliteit? Een firewall of anti-virusscanner is niet voldoende.

Op woensdag 17 april organiseren wij een kennislunch over cybersecurity, verzorgd door de experts van Privacy Zeker en SecureMe2. Tijdens deze bijeenkomst kom je meer te weten over de (cyber)bedreigingen. Wat kan er gebeuren en wat betekent dit voor je bedrijf? Wanneer je het slachtoffer wordt van cybercriminaliteit kan dit grote financiële gevolgen hebben. Voorkomen is belangrijker dan genezen. Daarom wordt er tijdens de kennislunch vooral aandacht besteed aan de beveiligingsmaatregelen die je kan nemen om cybercriminelen buiten de deur te houden.

Wanneer? Woensdag 17 april 2019
Hoe laat? Start om 12.00 uur
Waar? Flexizone Vianen, De Limiet 15
Kosten? Gratis voor leden van PZO en Flexizone

Niet-leden betalen een kleine bijdrage van €10,- (excl btw).  Uiteraad bieden wij een smakelijke lunch aan. Nodig je collega-ondernemer hierbij ook uit.

more

Wanneer

(Woensdag) 12:00 - 13:30

Locatie

Flexizone Vianen

De Limiet 15

Aanmelden

Klik hier
X