oktober, 2019

do10okt16:00do21:00Zelfstandig 3.0 'Klaar voor de Toekomst'Event: Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst?

Event Details

Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst?

De wereld verandert momenteel in een rap tempo. Grote ontwikkelingen als digitalisering, blockchain en kunstmatige intelligentie hebben impact op de economie, op ieders vakgebied, ieders werkzaamheden en dus ook op jouw bedrijf.
Met het thema ‘Klaar voor de toekomst’ staat het Zelfstandig 3.0 ondernemersevenement op 10 oktober volledig in het teken van innovatie. Want innoveren en ontwikkelen is niet iets wat alleen grote multinationals aangaat. Ook jij als zzp’er, freelancer of mkb’er zult moeten innoveren om je bedrijf toekomstbestendig te maken én te houden.

Tijdens het event dagen we je uit om het morgen anders te doen dan dat je gisteren deed. De Fountainheads openen je ogen, laten je verwonderen en voormalig cybercrimineel Rickey Gevers zorgt voor een flinke wake-up call. Daarnaast vind je allerlei leuke praktische workshops met praktische handvatten die jij de dag erna kunt gaan toepassen. Bestel nu je kaarten en verzeker jezelf van een plek bij Zelfstandig 3.0 op 10 oktober 2019. Een event waar innovatie, inspiratie en netwerken bij elkaar komt.

Wanneer? Donderdag 10 oktober 2019
Hoe laat? Inloop vanaf 16.00 uur, start programma 16.30 uur
Waar? Miele Experience Center, De Limiet 2 te Vianen
Kosten? Leden € 44,95 en niet-leden € 74,95 (excl btw)

more

Wanneer

(Donderdag) 16:00 - 21:00

Locatie

Miele Experience Center

De Limiet 2

Aanmelden

klik hier
X