oktober, 2021

do14okt15:00do17:00Training - Klaar voor een nieuwe stapbehoefte aan inspiratie

Event Details

Wil je een nieuw product of dienst neerzetten in een korte tijd of wil je je huidige activiteiten verder uitbreiden? Heb je behoefte aan inspiratie, een impuls of kan je wel wat extra verkoopresultaten gebruiken? Doe dan mee aan deze training en leer zo je volgende stap te zetten. In deze praktische training wordt je door de methode van #1nspiring geholpen om je volgende stappen handen en voeten te geven. Aan het einde van de sessie heb je een hernieuwd, aangescherpt business “actie” plan.

Het uitgangspunt van de training is om met elkaar een plan op te stellen waarmee jij gelijk aan de slag kan. Het doel is eigenlijk om alles wat je te doen staat super simpel op papier te zetten. Maar ja wij weten als geen ander dat het natuurlijk niet altijd makkelijk is…

Vandaar ook deze training waarin we je meenemen in de meest bekende methodes en technieken; je maakt kennis met het inspiratie canvas; daarnaast geven we je handvatten hoe je die kunt inzetten in je bedrijfsvoering en zullen we je op een inspirerende wijze verder op weg brengen in het ondernemerschap.

Wanneer? Donderdag 14 oktober 2021
Hoe laat? Start om 15.00 uur
Duur? 2 uur
Online? Via Zoom
Kosten? Gratis voor leden en niet leden betalen € 12,50 ex btw

Over de trainer:
Bart Jenezon (1973) is ondernemer, inspirator en trainer in ondernemerschap. Met 20 jaar ervaring in het starten van bedrijven, heeft hij met vallen en opstaan geleerd hoe het hoe het niet EN hoe het wel moet. In 2014 heeft Bart 1nspiring Company opgericht om zich bezig te houden met het inspireren en verbinden van ondernemers. Sinds 2018 worden de inspiratiesessies door heel Europa georganiseerd. Sinds de corona crisis wordt gewerkt met een internationaal netwerk waardoor nu ook activiteiten in de Verenigde Staten, Canada en en andere landen opgestart zijn. Afgelopen jaren heeft Bart gewerkt aan een inspiratieboekje en die wordt nu internationaal uitgegeven.
Het boek is vanaf 19 oktober verkrijgbaar o.a. bij BOL.

more

Wanneer

(Donderdag) 15:00 - 17:00

Aanmelden

Aanmelden
X