mei, 2022

do12mei15:00do16:00Webinar - LinkedIn in 5 minuten per dagLaat jezelf online zien

Event Details

Klanten halen uit LinkedIn zonder daar te veel tijd aan kwijt te zijn? Gewoon effectief actief. Hoe doe je dat? Je zit regelmatig op LinkedIn en voor je het weet ben je weer een uur verder. Interessant wat je gezien hebt, maar de telefoon (=lees kassa) gaat er niet van rinkelen. Dat kan anders.

In deze workshop geeft Trudy Pannekeet je handvatten en tips hoe jij dit kunt aanpakken. Wat kun je doen in 5 minuten per dag. Waar moet je op letten? Wat heeft het meeste effect? En hoe krijg je daar klanten mee?

Voorbereiding:
Niet nodig. Je kunt gewoon lekker meedoen. Maar in het kader van ‘een goede voorbereiding is het halve werk’ is het wel slim om alvast het volgende te doen:

  • Check of je profiel oké is – gebruik deze checklist voor een TOP profiel
  • Bedenk wie jij als klant zou willen hebben. Maak een lijstje met 3 bedrijven/organisaties/instellingen waar jij graag voor zou willen werken. Niet de sector, maar echt namen van bedrijven.

Stuur in een berichtje aan Trudy op LinkedIn die 3 bedrijven/organisaties/instellingen. Zet de basis voor effectieve én efficiënte inzet van LinkedIn!

PS: Wil je hier iets over delen op social media? Gebruik dan deze hashtag. #LinkedInin5minuten

Over Trudy Pannekeet
Trudy Pannekeet is Marketing coach en LinkedIn trainer en auteur van het praktische LinkedIn boek Spring eruit met LinkedIn. Zij traint professionals om online beter zichtbaar te zijn, zonder te roeptoeteren, én zonder dat het zoveel tijd kost. Gericht LinkedIn inzetten om klanten aan te trekken. Ze vertelt niet alleen WAT je kunt doen (dat weet je vaak zelf ook wel), maar ook HOE.
Lekker praktisch – gewoon doen!

Wanneer: Donderdag 12 mei 2022
Hoe laat: 15.00 uur tot 16:00 uur
Prijs: Gratis voor leden van PZO, niet leden betalen € 12,50 ex BTW
Aantal: max 250 personen

more

Wanneer

(Donderdag) 15:00 - 16:00

Aanmelden

Aanmelden
X