september, 2022

do29sep15:30do19:00PZO OndernemerseventWaar overzicht, inzicht en uitzicht samenkomen voor ondernemers

Evenementdetails

Overzicht, inzicht & uitzicht

Hoe ga jij als zelfstandig ondernemer om met de huidige inflatie en onzekerheden?
Op donderdag 29 september organiseren we hét exclusieve ondernemersevent van 2022. Tijdens dit event komen overzicht, inzicht en uitzicht bij elkaar. Wat zijn je kosten en hoe bereken je dat door zonder klanten te verliezen?

Na tal van online ontmoetingen is het nu echt tijd voor live ontmoetingen met andere collega-ondernemers. We nemen je op interactieve wijze mee langs dit thema. We gaan van elkaar leren en ontdekken hoe anderen hun zaken geregeld hebben. En natuurlijk is er tijd om te netwerken en ontmoeten we nieuwe ondernemers. Zo brengen we elkaar verder.

Datum: Donderdag 29 sept 2022
Locatie: Miele Experience Center Vianen

Programma:
15:30 Ontvangst
16:00 Start programma
Sprekers:
Roderik Pape (Voorzitter PZO) – Hoe beschermen we de huidige, toekomstige en ervaren ondernemers in een instabiele wereld?
Peter Potters (Marketing Directeur bij Informer) – Hoe behoud jij #overzicht in je cijfers?
Michel Verheij ( Eigenaar van easeley) – Hoe krijg je meer #inzicht in je ondernemersrisico’s?
Shiva Bloemberg (Algemeen Directeur bij Meesman) – Hoe houd je goed #uitzicht op je pensioen?
Laura Hamer (Eigenaar van FunnelGuru) – Hoe bereken je je kosten door zonder klanten te verliezen?
Kor de Boer (CCO van AstutoLab) – Netwerken in vogelvlucht. Op welke manier zorg je ervoor dat je wordt gezien?
17:45 Netwerkborrel
19:00 Einde

Je gaat naar huis met nieuwe inzichten, handvatten en frisse energie om aan je onderneming te bouwen, om te gaan met de huidige omstandigheden en je dromen verder na te jagen.

De experts die aanwezig op het event zijn:


PZO is een vereniging van, voor en door zelfstandig ondernemers. Wij nemen belemmeringen weg die jij als zelfstandige ondernemer ondervindt op het gebied van wet- en regelgeving door vakkundige belangenbehartiging.
Meesman heeft een eenvoudige beleggingsfilosofie: beleg in een wereldwijd gespreid, marktgewogen indexfonds en houd die voor de lange termijn aan. Gewoon rustig blijven zitten, wat er ook gebeurt. Deze manier van beleggen zorgt voor meer rendement, minder risico en meer rust.
Door overzicht te creëren weet je op ieder moment hoe je bedrijf ervoor staat. Informer helpt je om het in kaart brengen van je financiële overzicht zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Simpel, snel en zeker verzekeren, dat is waar easeley voor staat. Zo kun jij je risico’s afdekken op een manier die past bij jouw situatie.
FunnelGuru helpt ondernemers om sneller te groeien met een unieke en bewezen marketing- en salesaanpak die 100% gebaseerd is op aankooppsychologie. Het resultaat: meer klanten, hogere omzet en relaxter ondernemen.

 

 

Meer

Tijd

(Donderdag) 15:30 - 19:00

Locatie

Miele Experience Center

De Limiet 2

X