april, 2022

do07apr15:00do16:00Webinar - Personal Branding & ZichtbaarheidZet jezelf krachtig en overtuigend neer

Event Details

Zet jezelf krachtig en overtuigend neer. Vanuit jouw unieke personal brand naar meer zichtbaarheid

Tijdens dit PZO Personal Branding & Zichtbaarheid-webinar ga jij ontdekken en leren…

• Wie jij bent en waar jij voor staat
• Hoe jij jezelf overtuigender aan je gesprekspartner(s) kunt presenteren.
• Hoe jij de vraag “Wat doe jij eigenlijk?” zo kunt beantwoorden dat de ander jou nooit meer vergeet.
• Hoe jij vanuit jouw unieke personal branding en merk je zichtbaarheid kunt vergroten.
• Hoe je met meer gemak de ander sneller kunt overtuigen in een verkoopgesprek.
• Enkele geheimen van een authentieke pitch.

Wil jij graag stevig(er) in je schoenen staan? Glashelder overkomen en meer impact maken op anderen? Nooit meer worden vergeten en sneller jouw droomklant of droomopdrachten aan te trekken?

Tijdens Patrick’s training ‘Personal Branding & Zichtbaarheid’ leer en ontdek je wie jij bent en waar je voor staat, hoe je je krachtig en overtuigender aan je gesprekspartner kunt presenteren en anderen met meer gemak overtuigt in een gesprek, en je de vraag ‘Wat doe jij eigenlijk?’ zo beantwoordt, dat de ander jou nooit meer vergeet.

Je maakt kennis met Patricks praktisch toepasbare 7-staps-personal branding- & zichtbaarheid-formule en hij verklapt enkele geheimen van een authentieke en verkopende pitch.

Kortom, een superwaardevol webinar boordevol inspiratie en kennis om jouw zichtbaarheid vanuit jouw personal branding en merk te vergroten!

Wanneer? Donderdag 7 april 2022
Hoe laat? Start om 15.00 uur
Duur? 1 uur
Kosten? Gratis voor leden en niet leden betalen € 12,50 ex btw

OVER PATRICK VAN GILS:
Patrick van Gils is ruim 7,5 jaar zelfstandig ondernemer. Patrick is de #1 pitch-, presentatie- & personal branding-expert van Nederland. Hij is inspirerend spreker, trainer en coach en heeft inmiddels 25.000 mensen, offline en online, geholpen met zijn praktisch toepasbare 7-staps Personal Branding & Zichtbaarheid-formule. Patrick werkte ruim 20 jaar als marketingcommunicatie-topman en woordvoerder van A-merken als McDonald’s, Studio100 en Makro. Anderen noemen hem ‘de pitchkoning van Nederland’. Zelfs onze Koningin heeft zijn training Vergroot je naamsbekendheid! een uur lang bijgewoond samen met 100 ondernemers. In zijn sessies deelt hij al zijn praktische en direct toepasbare geheimen die hij zelf ook dagelijks toepast en die zijn klanten meer bekendheid, meer zichtbaarheid en meer droomklanten hebben bezorgd. Dan kun jij ook! Op alvast een beetje voor te proeven kun je op zijn website www.toppresentaties.nl zijn gratis en waardevolle Pitch e-book downloaden bomvol tips.

more

Wanneer

(Donderdag) 15:00 - 16:00

Aanmelden

Aanmelden
X