april, 2020

di07apr15:00di16:00Onlinesessie - Steunpakket, ook voor zzp'ersWat houdt het steunpakket en de maatregelen voor zzp’ers in?

Event Details

Vorige week kondigde het kabinet een steunpakket aan met daarin regelingen om zzp’ers in nood te helpen. Inmiddels zijn ze al een heel eind op weg met de uitwerking van deze maatregelen. We merken dat nog lang niet voor iedereen duidelijk is welke maatregelen er precies zijn en waar je als zzp’er nu precies kunt aankloppen. Daarom organiseren we een webinar over het steunpakket en de maatregelen voor zzp’ers. Hierin zullen we stap voor stap de regelingen langslopen zodat je handvatten hebt en weet waar je naartoe kunt gaan.

Tijdens de sessie gaat Margreet in op vragen die je hebt. Deze vragen kun je na iedere item stellen. Van te voren je vraag stellen? Plaats deze in het opmerkingenveld.

Margreet Drijvers – Directeur PZO
Margreet zet zich sinds november 2016 in voor de belangenbehartiging van de zzp’ers en sinds september 2017 is zij tevens directeur van het PZO. Zij gelooft sterk in samenwerking ook al is zij in hart en nieren zelfstandig ondernemer. Door het aanmoedigen van kruisverbanden op diverse vlakken versterkt zij de positie van de zelfstandige.

Wanneer? Dinsdag 7 april 2020
Hoe laat? 15.00 uur
Deelnemers? Max 250
Kosten? Gratis voor leden en niet leden van PZO

 

more

Wanneer

(Dinsdag) 15:00 - 16:00

Aanmelden

Aanmelden
X