december, 2019

11dec19:3021:30Lezing: Stress te Lijf - ArnhemOververmoeid, prikkelbaar en uitgeput? Ga stress te lijf met praktische tips van bedrijfsarts Peter Ribbens.19:30 - 21:30 Ondernemershuis Arnhem, Wilhelminastraat 12

Meer

Evenementdetails

Oververmoeid, prikkelbaar, overspannen, opgebrand, uitgeput – we kunnen het jachtige leven van nu maar moeilijk aan. Op het werk, in privé relaties en met onszelf raken we in de knoop. Eén op de zeven werkenden kampt met stress- en burn-outklachten. Als zelfstandig ondernemer kan burn-out de continuering van je onderneming in gevaar brengen. In de workshop ‘Stress te lijf’ krijg je praktische tips en inzichten die je helpen om te gaan met stress, zodat jij aan de slag kunt blijven.

Zelfstandig bedrijfsarts Peter Ribbens heeft 40 jaar ervaring met het coachen naar een gezond en energiek leven. Tijdens de workshop geeft Peter je een introductie van de succesvolle stoplichtmethode. Hiermee ontdek je stap voor stap hoe je eenvoudig grip krijgt op je eigen leven en nieuwe energie opdoet. Op je werk, in privésituaties én persoonlijk. Na afloop van de workshop krijg je het boek van Peter Ribbens ‘Stress te lijf’ cadeau, zodat je alle tips en tricks thuis nog eens rustig kunt nalezen.

Praktische informatie
Datum: woensdag 11 december 2019
Prijs: eenmalig gereduceerd tarief van € 50,- excl. btw
Duur: van 19:30 uur tot 21:30 uur

Tijd

(Woensdag) 19:30 - 21:30

Locatie

Ondernemershuis Arnhem

Wilhelminastraat 12

Aanmelden

klik hier
X