april, 2020

do23apr15:00do16:30Webinar - Stress te Lijf met EnergieOververmoeid, prikkelbaar en uitgeput? Ga stress te lijf met praktische tips van bedrijfsarts Peter Ribbens.

Event Details

Oververmoeid, prikkelbaar, overspannen, opgebrand, uitgeput – we kunnen het jachtige leven van nu maar moeilijk aan. Op het werk, in privé relaties en met onszelf raken we in de knoop. Eén op de zeven werkenden kampt met stress- en burn-outklachten. Als zelfstandig ondernemer kan burn-out de continuering van je onderneming in gevaar brengen. In deze onlinesessie ‘Stress te lijf’ krijg je praktische tips en inzichten die je helpen om te gaan met stress, zodat jij aan de slag kunt blijven.

Zelfstandig bedrijfsarts Peter Ribbens heeft 40 jaar ervaring met het coachen naar een gezond en energiek leven. Tijdens de kennissessie geeft Peter je een introductie van de succesvolle stoplichtmethode. Hiermee ontdek je stap voor stap hoe je eenvoudig grip krijgt op je eigen leven en nieuwe energie opdoet. Op je werk, in privésituaties én persoonlijk. Dat is nu extra relevant in de huidige corona crisis, waarbij velen druk ervaren op die drie levensdomeinen. Na afloop van deze sessie kan je het boek of e-book van Peter Ribbens ‘Stress te lijf’ aankopen, zodat je alle tips en tricks thuis nog eens rustig kunt nalezen.

Praktische informatie
Datum: donderdag 23 april 2020
Hoe laat? Start om 15.00 uur
Deelnemers? Max 100
Kosten? Gratis voor leden en niet leden van PZO

more

Wanneer

(Donderdag) 15:00 - 16:30

Aanmelden

klik hier
X