maart, 2023

vr17mar10:00vr16:00Trainingsdag: Van vastzitten naar loslatenMet plezier & ontspanning ondernemen

Event Details

Als vervolg op het Webinar gaan we tijdens de live trainingsdag dieper in op het thema ‘loslaten’ en hoe je dit kunt toepassen voor jezelf, je eigen groei en ontwikkeling en die van je bedrijf.

Tijdens deze trainingsdag leer ik je hoe je met meer vertrouwen, plezier en ontspanning kunt bereiken wat je wilt. Los te laten wat jou hierbij in de weg zit of stress geeft en te verwelkomen wat je wél wilt.

Wil je dit als ondernemer graag leren? Meld je dan snel aan voor de trainingsdag op 17 maart 2023 en ontdek de magie van het loslaten!

Wanneer? Vrijdag 17 maart 2023
Hoe laat? 
De training zal van 10:00 tot 16:00 duren.
Lunch? De lunch zal van 12:00 tot 13:00 duren
Waar?
Deze training vind plaats in de Malietoren te Den Haag. Het adres is: Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV DEN HAAG
Kosten? Deze training is gratis voor leden, bijdrage lunch is €10,- ex btw. Niet leden betalen €350,- ex btw.

Over Margot Rijswijk
Margot is ca 16 jaar werkzaam als (life) coach en trainer, gespecialiseerd in loslaten, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Zij is een enthousiaste, gedreven, intuïtieve en praktisch ingestelde coach en trainer en vindt het belangrijk om met humor en zelfspot naar ‘jezelf’ te kijken. Dat zorgt er voor dat je makkelijker dingen kunt loslaten en (mentaal, emotioneel en fysiek) veerkrachtiger wordt, het schept ruimte. Zij combineert verschillende werkwijzen, waarmee ze een unieke en zeer effectieve methodiek heeft ontwikkeld. Zij maakt hierbij gebruik van een praktische, éénvoudige en zeer effectieve loslaatmethode, daarmee helpt zij haar cliënten van vastzitten naar loslaten.

more

Wanneer

(Vrijdag) 10:00 - 16:00

Locatie

Malietoren

Bezuidenhoutseweg 12

Aanmelden

Meld je aan

X