mei, 2021

di11mei20:00di21:30Online - Vergroot je invloedbegin bij jezelf

Event Details

Ervaar jij als ondernemende professional wel eens onbegrip in samenwerkingscontacten?  Dat er om zaken heen wordt gedraaid? Onvermogen om tot de kern te komen?  Frustratie doordat je boodschap niet binnenkomt terwijl je zo hard je best doet. Loop jij ook tegen dezelfde muren aan van miscommunicatie, onduidelijkheid, inefficiëntie? Wellicht ervaar jij hierdoor stress of boosheid, onzekerheid en/of gedemotiveerd.  Dit zorgt voor een disconnectie met jezelf en met anderen.

Want wat weet jij nou werkelijk van jouw regulatie systeem en hoe het jouw communicatie skills beïnvloedt?
Met betrekking tot taal worden we voornamelijk geschoold in grammatica, woordenschat en bepaalde sociale omgangsvormen rondom communicatie. Er bestaan talloze communicatie modellen die onze onderlinge interactie verbeteren. Terwijl gesproken taal slechts 30 procent van onze interactie is. Er gebeurt namelijk nog zoveel meer.  De overige zeventig procent van onze communicatie is non-verbaal en wordt veelal bepaald door onbewuste processen. Zo stuurt je hart meer signalen naar je brein dan andersom en worden je gedachten constant beïnvloed door onder andere je houding.
In verbinding komen begint bij het contact maken met jezelf, met je lichaam en met je gevoel. Dit is een onderdeel van zelfmanagement. Zelfmanagement begint bij het leren van je eigen lichaamstaal en hiervoor is een bepaalde basiskennis over je zenuwstelsel handig om je systeem effectief aan te sturen en emotionele flexibiliteit te ontwikkelen.

In deze workshop richten wij ons op waar jouw invloed ligt in die overige 70 % onbesproken taal; je lichaamstaal. We nemen je aan de hand van evidenced based oefeningen mee om je eigen fysiologisch systeem te leren kennen die een grote rol speelt in onze interactie. Hierdoor ontdek je de kracht van jouw interne communicatie. Je krijgt dus als het ware een kijkje in jouw systeem zodat je een begin kan maken met het ontwikkelen van efficiëntere communicatie skills.
Aan het einde van de sessie heb je ervaren wat er nog meer mogelijk is met betrekking tot communicatie. Een hele onontdekte wereld gaat voor je open die leidt tot een effectieve, duurzame en natuurlijke manier van communiceren binnen je bedrijf, met je team, klanten en opdrachtgevers. Je ontdekt waar jouw eigen invloed ligt en hoe het is om echt in verbinding te zijn met jezelf. Kortom, je gaat ervaren hoe het is om in je eigen kracht te staan met jouw interne hulpbronnen die je tijdens deze sessie ontdekt.

Voor Wie : Voor elke ondernemende professional.
Spreker(s) : Irene Knols & Loes Hurkx
Wanneer : Dinsdag 11 Mei 2021
Hoe Laat : 20:00-21:30u
Waar : Online. We gebruiken Zoom. De link daarvoor tref je na aanmelding aan in de bijeenkomstpagina.
Opmerkingen : Een initiatief van de IPMA Young Crew Community.
Eigen Bijdrage : Gratis

Irene Knols
“Na ruim 9 jaar in de commerciële wereld werkzaam geweest te zijn, geloof ik dat het grootste succes te behalen valt wanneer je onderneemt vanuit je eigen kracht. De bereidheid om eerst de focus te leggen op je interne zelf en vervolgens op de organisatie en je werknemers.  Marketing en sales van binnenuit om vervolgens te bouwen aan een stevige basis fundering.  Zodat je ook in veranderende tijden mogelijkheden en kansen blijft zien. Dit vergt echter een andere houding, mindset en communicatie. Het is mijn missie om meer ondernemers en professionals bewust te maken van hun eigen interne wereld, om vanuit die basis fundering te handelen, te ondernemen, te leven!”
 Loes Hurkx
“Mijn werk in verschillende therapeutische settingen heeft mij geleerd dat wij mensen -zoveel anders- toch hetzelfde zijn. Dat wij allemaal in onze kern dezelfde basiselementen nodig hebben en dit schept ruimte om van elkaar te leren. Er is een hele wereld in onszelf te ontdekken waardoor het leven in een toch al complexe wereld een stuk simpeler kan zijn. Graag wil ik bijdragen aan zelfoptimalisatie waardoor de ander in verbinding komt met zichzelf. Hierdoor kan men uit vertrouwen handelen en lef ervaren om te gaan staan waar men in gelooft. Deze zelfkennis schept ruimte en openheid voor o.a gebruik te maken van je potentie, oprecht contact maken, creativiteit, speelsheid en vaardigheden om duurzaam jezelf te zijn binnen en buiten je zakelijke setting.”

more

Wanneer

(Dinsdag) 20:00 - 21:30

Aanmelden

Aanmelden
X