januari, 2023

wo18jan20:00wo21:15Webinar: Goede start met de BelastingdienstKom alles te weten over de belastingregelingen

Event Details

Bent u net gestart met een bedrijf of heeft u vragen voor de Belastingdienst? Tijdens deze webinar komt u alles te weten over de belastingregelingen die gelden, ook kunt u al uw vragen stellen aan de medewerkers van de Belastingdienst.

Tijdens dit live event zal de Kamer van Koophandel beginnen met een kleine introductie, Na deze introductie zullen alle zaken die met belasting te maken hebben voorbij komen. We bespreken de belangrijkste belastingregelingen die voor u gelden en u krijg waardevolle tips. Ook wordt er besproken wat u moet doen om goed te straten met de Belastingdienst. Wanneer u tijdens deze uitzending vragen heeft kunt u deze direct vragen in de chat aan een van de medewerkers van de Belastingdienst.

Er zullen tijdens deze avond verschillende onderwerpen aan het licht komen. Denk bijvoorbeeld aan actuele onderwerpen, voorbelasting BTW en ondernemerschap inkomstenbelasting, en nog veel meer.

Wanneer? Donderdag 18 januari 2023
Hoe laat? Aanvang is om 20:00, de uitzending duurt 1 uur en 15 minuten. Tot een half uur na de live uitzending kun je jouw vragen stellen aan voorlichters van de Belastingdienst.
Waar? Het event is een online en live
Kosten? Deze webinar is voor iedereen gratis te bewonen

more

Wanneer

(Woensdag) 20:00 - 21:15

Aanmelden

Meld je aan
X