maart, 2022

di15mar20:00di21:00Webinar - Het zzp-beleid van het nieuwe kabinetDrie experts praten je bij

Event Details

Het nieuwe kabinet heeft – wederom – aangekondigd om knopen door te hakken in het zzp-dossier. De handhaving van de Wet DBA wordt ‘verbeterd’. Belastingvoordelen voor zelfstandigen worden afgebouwd, er komt een verplichte verzekering en de handhaving van de Wet DBA moet ‘beter’ worden. Binnenkort komt Minister Van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid met concrete stappen. Daarbij heeft ook de Europese Commissie voorstellen gedaan.

Wat betekenen deze plannen precies? Welke impact zullen ze hebben op de markt voor freelancers? Hoe verhoudt Nederlands beleid zich met andere landen? Waar moet je dit jaar precies op letten?
​​​​​​​
In een uur praten drie experts je helemaal bij. Er is ook uitgebreid ruimte om vragen te stellen.

 

  • Margreet Drijvers, directeur van PZO, de belangenbehartiger van zelfstandig ondernemers. PZO heeft een zetel in de SER en werkt onder andere nauw samen met MKB Nederland en VNO/NCW.
  • Hugo-Jan Ruts, hoofdredacteur van het kennisplatform ZiPconomy. Hij volgt het Haagse nieuws omtrent de zelfstandigen al jaren op de voet.
  • Dustin Robinson, community lead van Malt in Nederland. Malt is de grootste freelance-marktplaats van Europa en doet regelmatig onderzoek naar de freelance markt in Europa.

more

Wanneer

(Dinsdag) 20:00 - 21:00

Aanmelden

Aanmelden
X