januari, 2023

di17jan15:00di16:00Webinar: Met plezier & ontspanning ondernemenVan vastzitten naar loslaten

Event Details

Het is fijn als alles lekker op rolletjes loopt, als je in een goeie flow zit en alles lijkt vanzelf te gaan…

Maar je kunt als ondernemer ook regelmatig in de kramp schieten. Je hebt stress omdat je te veel werk hebt of juist te weinig werk. Je kijkt er tegen op om goede marketing te voeren, je werk en privé lopen door elkaar heen….
Het is dan vaak moeilijk om jezelf hierin te coachen. Om los te laten wat jou hierbij in de weg zit of stress geeft. De grote vraag bij veel issues is ook meestal: ‘Hóe moet ik het dan loslaten?’.

Zo groots kan eenvoud zijn!
In dit Webinar leert ze jullie hoe je zélf, kunt loslaten, hoe het loslaten werkt, wat je wel of juist niet moet doen. Deze manier van loslaten helpt je ook om beter naar je ingevingen of intuïtie te luisteren, dat is een fijne bijkomstigheid ? Zij is zelf heel praktisch ingesteld en werkt dan ook graag met tools die je makkelijk zelf kunt en die eenvoudig toe te passen zijn in je dagelijks leven.

In het Webinar gaan we ook samen een kleine oefening doen, zodat je het zelf kunt ervaren en uitproberen. 

Wanneer? Dinsdag 17 januari 2023
Hoe laat? 
Aanvang is om 15:00.
Waar? 
Het webinar is een online en live evenement
Kosten?
Dit webinar is voor leden gratis, en niet-leden betalen € 25,- ex btw

Over Margot Rijswijk
Margot is ca 16 jaar werkzaam als (life) coach en trainer, gespecialiseerd in loslaten, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Zij is een enthousiaste, gedreven, intuïtieve en praktisch ingestelde coach en trainer en vindt het belangrijk om met humor en zelfspot naar ‘jezelf’ te kijken. Dat zorgt er voor dat je makkelijker dingen kunt loslaten en (mentaal, emotioneel en fysiek) veerkrachtiger wordt, het schept ruimte. Zij combineert verschillende werkwijzen, waarmee ze een unieke en zeer effectieve methodiek heeft ontwikkeld. Zij maakt hierbij gebruik van een praktische, éénvoudige en zeer effectieve loslaatmethode, daarmee helpt zij haar cliënten van vastzitten naar loslaten.

more

Wanneer

(Dinsdag) 15:00 - 16:00

Aanmelden

Aanmelden
X