juni, 2022

do23jun15:30do21:30Zomerse netwerkbijeenkomst Staverdenmet bierproeverij bij Bierbrouwerij UDDELAER

Event Details

Nu het weer mogelijk en verantwoord is om evenementen te organiseren maken wij graag gebruik van deze gelegenheid om jullie uit te nodigen voor een zomerse netwerkbijeenkomst in Staverden. Er is een mooi programma inclusief bierproeverij bij Bierbrouwerij UDDELAER in Koetshuis Kasteel Staverden, diverse sprekers en een netwerkdiner.

 

Programma

15.30 uur Rondleiding en bierproeverij
16.30 uur Gastspreker Margreet Drijvers
17.15 uur Gastspreker Kor de Boer
18.00 uur Gezellig samen eten
20.00 uur Afsluitende borrel
21.30 uur Afsluiting

 

Sprekers

Margreet Drijvers – Directeur PZO

Zelfstandigen kunnen niet meer over het hoofd worden gezien. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en doen allerlei verschillende dingen als ondernemer. Hoe zorg je ervoor dat alle belangen van deze ondernemers bij de ministeries, de politici en de beslissers goed onder de aandacht komen? Daar zal Margreet je meer over vertellen. Margreet is directeur van PZO, maar houdt zich ook bezig met projecten in de sport.

 

Kor de Boer – CCO van AstutoLab en Onitholoog

Netwerken is steeds vaker een sociale aangelegenheid. De tijd dat we zoveel mogelijk kaartjes op beurzen proberen uit te delen is voorbij. Natuurlijk wil je graag je diensten aanbieden, maar wat is daarin de makkelijkste weg? En op welke manier zorg ik ervoor dat ik word gezien? Geven is het nieuwe nemen. Een netwerk opbouwen is voor de lange termijn en de mogelijkheden zijn legio.

Kor de Boer is CCO van AstutoLab en Ornitholoog. Hij neemt je binnen een eigenzinnige presentatie mee in de wereld van het netwerken. Hoe kom je makkelijk in contact met beslissers, waar zit je netwerk en wat kan je zelf doen om gezien te worden?

 

Kosten

De kosten voor de borrel zijn voor onze rekening. Voor het diner en de bierproeverij vragen wij een eigen bijdrage van € 50,-
Je partner of andere introducés zijn uiteraard ook van harte welkom.

De bijdrage en de eventuele bijdrage voor je partner/introduce kunnen overgemaakt worden naar ZP&co u.a. op het rekeningnummer NL39 RABO 0317 3863 60 en o.v.v. jouw naam & Uddelaer. Gelieve de betaling uiterlijk 1 juni te voldoen.

*Speciale actie van ZP&co: Maak een profiel aan op ZP&co en ontvang van een gratis ZP&co lidmaatschap tot 31 dec. 2022. Daarnaast betaal je voor deze bijeenkomst dan slechts € 32.50, –

 

Aanmelden

We zien je graag uiteraard allemaal verschijnen! Laat je even weten of je komt en met wie? En of je deelneemt aan de bierproeverij en/of het diner? Mail je aanwezigheid graag naar Nynke, via n.feenstra@jong-en-ko.nl.

more

Wanneer

(Donderdag) 15:30 - 21:30

Aanmelden

Aanmelden
X