Op 1 januari 2020 is Bites & Business, een groot, landelijk netwerk voor ondernemende vrouwen, aangesloten bij PZO. Met ruim 700 leden richt Bites & Business zich op netwerken in zijn puurste vorm. Op de netwerkdiners van Bites & Business wordt dit geoptimaliseerd. Iedereen kan immers een ander helpen. Samen weten we veel meer en kennen we veel meer mensen. Om deze groep zelfstandigen nog beter te kunnen bedienen, trekken Bites & Business en PZO samen op in het dossier kennisdeling.

Bites & Business is in 2007 opgericht door ondernemer Marijke Krabbenbos. "Ik miste in het aanbod van netwerkclubs een netwerk waar netwerken centraal staat. Op een laagdrempelige en inspirerende manier, die vrouwen aanspreekt. Daarom startte ik met netwerkdiners. Van een eerste avond bij mij thuis, groeide Bites & Business uit tot een netwerk met meer dan 25 regio's in heel Nederland. Met een collectief lidmaatschap van PZO bieden we onze leden een groot palet aan nieuwe voordelen. Zowel in kennis als in belangenbehartiging en in voordelen op producten en diensten."

Margreet Drijvers, directeur van PZO is zeer verheugd. ‘‘Dit netwerk van ondernemende vrouwen is een inspiratie voor ondernemerschap. Door op een ongedwongen manier kennis, ideeën, contacten en ervaringen te delen, is de gunfactor een belangrijk onderdeel van het succes van dit netwerk, en juist ook van de ondernemers.” Door gebruik te maken van de kennis en ervaringen van Marijke gaat PZO steeds meer netwerken aan elkaar verbinden. Het eerste cross networking event is al gepland.

 

 

X