februari, 2020

ma10feb14:36ma14:36Meer opdrachten binnenhalenHoe zorg je dat je aan tafel komt bij de opdrachtgever?

Event Details

‘‘Als ik eenmaal aan tafel zit, dan haal ik de opdracht vaak wel binnen’’. Maar hoe kom je aan tafel? Begrijpt jouw klant vaak beter wat je doet als je met elkaar om tafel hebt gezeten? Dan valt er dus nog wat werk te verrichten aan hoe je jouw aanbod in eerste instantie communiceert op papier. Want als de klant je niet heeft herkent als de mogelijke oplossing voor zijn probleem of behoefte kom je al niet aan die tafel te zitten. Hoe fijn zou het zijn als je veel vaker aan die tafel wordt uitgenodigd? 

De Ondernemersbende biedt hulp bij ondernemen
De workshop “Meer opdrachten binnenhalen” wordt gegeven aan ZZP’ers die een dienst leveren en meer opdrachten willen binnenhalen. Maar, hoe doe je dat? Hoe creëer je aanbod waar jouw klant echt op zit te wachten? Deze workshop wordt gefaciliteerd door Laura Linschoten, founder van de Ondernemersbende. Reviews van eerdere deelnemers zijn hier te vinden.

“Bekijk het eens vanuit de ogen van je klant.”

Je levert nu een dienst (of wil die gaan aanbieden) en je maakt voor elke klant een specifieke prijs op basis van zijn of haar wensen. Maatwerk dus. Wij dagen je uit om je dienst eens goed onder de loep te nemen en deze op eindproduct-niveau te gaan verwoorden. Daarmee bedoelen we vooral om het vanuit de ogen van je klant te bekijken. Om te bedenken hoe jouw klant je dienst het liefst aangeboden krijgt en voor welke prijs. Bedenk maar, klanten vragen niet voor niets vooraf een offerte aan.

Eindproduct-niveau
Het is van belang dat jouw klant inziet waarom jouw aanbieding de oplossing is voor zijn/haar probleem. Maar daarvoor is het eerst van belang dat jij weet wat de behoeftes zijn van jouw klant en hoe hij/zij dat zelf ziet en verwoord. Daarbij is het dus belangrijk dat je het zo omschrijft dat hij/zij het kan visualiseren, voor zich kan zien. Welke toegevoegde waarde bied jij en ziet jouw klant dat ook als hij hierover leest?

Praktische informatie

  • Duur: 3 uur
  • Prijs: voor leden €85 en niet-leden €100 (ex BTW)
  • Aantal deelnemers: maximaal 10
  • Meenemen: laptop

Recensies 

★★★★★ –  10

Janneke B.

‘‘Een workshop waarbij je als ondernemers op een hele andere manier naar je eigen dienst leert kijken. Goed opgebouwd, duidelijk verhaal en super leerzaam!’’. 

★★★★★ –  10

Marc H. 

‘‘De workshop was erg nuttig. Het proces om van dienst naar product te gaan en daar een vaste omschrijving, een klantvoordeel en prijs aan te koppelen wordt in de workshop doorlopen. Daarnaast leuk contact gelegd met een aantal andere ondernemers. Al met al een investering die je er makkelijk uithaalt!’’. Meer recensies

 

 

more

Wanneer

(Maandag) 14:36 - 14:36

Locatie

Flexizone Leiderdorp

Touwbaan 38

Aanmelden

Klik hier
X